Review imprimanta 3D LONGER LK5 PRO
LONGER LK5 PRO este o imprimanta 3D pre-asamblata in proportie de 90%, disponibila la un pret avantajos, cu o dimensiune de printare de 300*300*400mm care ofera capabilitati calitative de printare 3D. Fiind pre-asamblata 90% din fabrica inainte de livrare, asamblarea completa este mai facila pentru utilizatori, salvand astfel timp. Structura alcatuita din trei brate ofera stabilitate in timpul utilizarii.

Printare silentioasa si Open source
Imprimanta 3D LK5 PRO are integrate 3 kituri de chipseturi TMC2208 pentru axele X / Y / Z, ajutand la o printare silentioasa, datorita zgomotului redus al motorului. Acest model este dezvoltat folosind placa de baza open source, permitand adaugarea usoara a unor componente suplimentare, precum BLTouch pentru auto-nivelare sau upgrade-ul la versiunea Marlin 2.X pentru testare beta.

Touchscreen color 4.3″
Aceasta imprimanta 3D FDM vine cu un touchscreen color de 4.3″ si integrata cu o interfata user friendly, usurand astfel interactiunea cu imprimanta, operatiunile sunt simple si permite rapid verificarea procentului de printare.

Aceasta imprimanta 3D FDM este echipata cu un upgrade care permite folosirea unor invelisuri ceramice/sticla ce se pot decoji de pe pat atunci cand printarea este finalizata.

Tub de teflon rezistent la temperaturi inalte
LK5 PRO este echipat cu un tub de teflon rezistent la temperaturi inalte, capabil de a rezista la temperaturi de pana la 280, permitand astfel in mod constant o calitate superioara de printare.

Review imprimanta 3D LONGER LK5 PRO

Pretul imprimantei 3D LONGER LK5 PRO este 329.99$ (redus de la 389.00$) si se ofera un cupon de reducere de 30$ folosind voucherul LK5PRO$30. Daca sunteti interesati de acest produs, puteti achizitiona de aici imprimanta 3D LONGER LK5 PRO, livrarea se face dintr-un depozit din Europa (Germania).

LONGER este o companie chinezeasca fondata in 2014 care comercializeaza imprimante 3D FDM, imprimante 3D rasina sau aparate de gravare cu laser.

Daca ati achizitionat un astfel de produs, ce plusuri si minusuri ati constatat pana in prezent? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.