Elita – scurte povestiri / sezonul 4 si 5
Elita (Elite – 2018) este unul dintre cele mai cunoscute seriale spaniole disponibile in prezent pe Netflix, in asteptarea sezonului 4 au fost lansate cateva mini-serii pe care fanii serialului le pot considera interesante si care pot fi vizionate inainte de lansarea noului sezon.

Elita are trei sezoane disponibile pe Netflix urmand ca sezonul 4 sa fie disponibil din 18 iunie 2021. Actiunea este desfasurata in jurul scolii Las Encinas, o scoala exclusivista din Spania unde cei mai importanti oameni isi trimit copiii sa studieze. Trei adolescenti din randul clasei muncitoare ajung la aceasta scoala dupa ce un cutremur le distruge scoala. Aici vom vedea conflictele dintre cei care au totul si cei care nu au nimic de pierdut, conflicte care duc in cele din urma la crima. Intrebarea este: cine o comite?

In prezent, serialul are 24 de episoade iar sezonul 4 este alcatuit, de asemenea, din 8 episoade. Pe IMDB, serialul Elita a obtinut nota 7.5 din aproximativ 53.000 de recenzii.
In serial il vom putea vedea si pe Jaime Lorente, cunoscut pentru interpretarea rolului Denver din serialul Fabrica de bani (La casa de papel – 2017).

Elita – scurte povestiri / sezonul 4 si 5
Desi sezonul 4 nu a fost inca lansat, Netflix a confirmat deja reinnoirea serialului Elita cu sezonul 5. Nu a fost oferita data lansarii celui de-al cincilea sezon insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii.

Pana la data premierei sezonului 4, au fost lansate mai multe mini-serii despre personajele serialului Elita.

Elita – Scurte povestiri: Guzman, Caye si Rebe
Mini-seria are doar 3 episoade (acesta este numarul episoadelor tuturor mini-seriilor mentionate in acest articol) si va fi lansata pe 14 iunie.
Rebe gazduieste o petrecere intima pentru prietenii sai insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata din cauza drogurilor si a unor persoane neinvitate.

Elita – Scurte povestiri: Nadia si Guzman – din 15 iunie
Nadia are indoieli daca ar trebui sa isi vada iubitul, Guzman, atunci cand se intoarce in Spania pentru nunta surorii sale.

Elita – Scurte povestiri: Omar, Ander si Alexis – din 16 iunie
Aflat in remisie, Ander planuieste sa isi petreaca vara ajutandu-l pe Alexis, partenerul de chimioterapie, sa duca la bun sfarsit tratamentul.

Elita – Scurte povestiri: Carla si Samuel – din 17 iunie
Samuel pregateste un gest foarte romantic la aeroport in incercarea de a o convinge pe Carla sa nu faca imbarcarea in zborul catre Londra.

Update 29.11.2021: Din 15 decembrie, Netflix va adauga Elita – scurte povestiri: Phillipe, Cayo si Felipe;
Din 20 decembrie, va fi adaugat Elita – scurte povestiri: Samuel si Omar;

Update 19.12.2021: Din 23 decembrie, Netflix va adauga Elita – scurte povestiri: Patrick;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII