Arme nascute din foc: Gladiatorii la forja – History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante seriale documentare ce vor fi difuzate pe postul History Channel in luna februarie.

Cum explici asta? – sezonul 3. In fiecare miercuri, de la ora 21, din 15 februarie. Jurnalistul Tony Harris va porni in investigarea celor mai misterioase creaturi si fenomene inexplicabile, cum ar fi: aparitia unui dinozaur in Congo, structuri extraterestre pe un asteroid sau conspiratii despre Yeti.

Dovezi despre creaturi si fenomene inexplicabile sunt peste tot insa de multe ori aceste dovezi sunt neveridice. Tom Harris va cauta sursa tuturor inregistrarilor anonime, va demasca toate falsurile si va arata dovezile adevarate. Sezonul 3 al serialului documentar Cum explici asta? are 6 episoade, durata fiecarui episod este de 60 de minute.

Asii Amanetului – din 19 februarie, de la ora 12, in fiecare duminica. Magazinele de amanet au existat inaintea bancilor, aceste magazine au fost prima forma a creditului de nevoi personale. In Statele Unite ale Americii, magazinele amanet au aparut prin 1950.

In noul sezon al emisiunii Asii Amanetului, telespectatorii vor descoperi alaturi de patronii magazinului Gold and Silver Pawn Shop articole cu valoare istorica. In fiecare episod telespectatorii vor vedea si momente interesante din viata celor trei barbati care conduc magazinul de amanet de la marginea orasului Los Angeles. Noul sezon Asii Amanetului are 10 episoade.

Arme nascute din foc: Gladiatorii la forja – History Channel

Arme nascute din foc: Gladiatorii la forja – din 23 februarie, in fiecare joi, de la ora 20. Scena emisiunii Arme nascute din foc va fi transformata intr-o adevarata Arena a gladiatorilor. Doi fierari vor face un Falx feroce din epoca romana. Fierarul care construieste cel mai bine arma romana se va duela cu un alt adversar pentru a castiga marele premiu al emisiunii in valoare de 75000 de dolari. Oare cine va deveni primul gladiator al forjei?

Noul sezon al serialului documentar Arme nascute din foc: Gladiatorii la forja are 5 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 60 de minute.

History Channel apartine companiei A&E Networks. Licenta este una tematica -documentare iar postul se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.