Revine formatul Copiii spun lucruri trasnite
Conform postarilor din ultimele zile de pe pagina oficiala Facebook a lui Virgil Iantu, formatul emisiunii Copiii spun lucruri trasnite revine in Romania dupa o pauza de 20 de ani. Numele emisiunii va fi Copiii spun… cu Virgil Iantu.

Castingul emisiunii va avea loc pe 21 si 22 aprilie iar pentru detalii in acest sens, se poate trimite un mesaj pe pagina Facebook Virgil Iantu, urmand sa primim toate informatiile necesare.

Emisiunea va reprezenta o re-editare a cartii Copiii spun…, si va fi difuzata momentan doar online. Asemenea emisiunii Copiii spun lucruri trasnite, in emisiune vor fi prezenti copii inteligenti, care nu se feresc sa isi spuna parerea despre orice subiect. Varsta copiilor trebuie sa fie intre 4 si 7 ani.

Revine formatul Copiii spun lucruri trasnite
Emisiunea Copiii spun lucruri trasnite a fost difuzata in trecut de Prima TV iar Virgil Iantu a fost, de asemenea, prezentator sau jurat in alte emisiuni cunoscute precum:

  • Vrei sa fii miliardar?
  • Vrei sa fii milionar?
  • Star Factory
  • Big Brother
  • 70’s show
  • Te crezi mai destept?
  • Castiga Romania!

Aceasta emisiune a fost prezentata la Prima TV si de actorul Florian Ghimpu.

Vedeta populara – sezonul 6 la TVR 1
Televiziunea Romana a confirmat pe site-ul oficial sezonul 6 al emisiunii Vedeta populara, sezon care il aduce in juriu pe Bogdan Mihai Simion, unul dintre cei mai tineri si printre ultimii cobzari din Romania.

Noul sezon al emisiunii Vedeta populara va incepe duminica, 25 aprilie, de la ora 21:10 pe TVR 1. Pentru prima data, vom vedea o editie dedicata preselectiilor realizate de echipa emisiunii Vedeta populara in tara. In cadrul preselectiilor vom vedea participantii, cu varste intre 16 si 60 de ani, in fata juratilor care vor analiza performantele acestora.

Voi ce parere aveti despre revenirea formatului emisiunii Copiii spun lucruri trasnite? Credeti ca va avea succes pentru a fi preluata si de o televiziune?

Update 21.05.2021: Emisiunea online va incepe din 1 iunie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

  1. Într-o țară în care cablu tv a prins foarte bine în comparație cu vestul Europei, să faci o emisiune dinasta în online este ca succesul lui Selly pe cablu tv, aproape nimeni nu s-a uitat la el și nu Stiu cand o să mai fie următoarea emisiune. Dacă se vroia „inviererea” acelei emisiuni se putea face frumos pe Prima tv, mai ales că postul acesta se dorește cu înnoire de programe de cand a trecut în HD