Motorola Moto G Stylus – specificatii, pret, data de lansare.
Motorola Moto G Stylus se pregateste sa fie urmatorul smartphone din repertoriul celor de la Motorola. Dupa cum reiese din nume, viitorul smartphone va dispune de un Stylus, ca cel de pe telefoanele din seria Note, de la Samsung. Anuntarea sa inca nu a fost facuta, iar in ceea ce priveste data de lansare, sunt doar zvonuri. Vine in doua variante, cu un singur slot de SIM sau cu doua.

Display-ul sau IPS masoara in diagonala 6.36 inch. Rezolutia sa este de 1080 x 2280 de pixeli, iar denzitate pixelilor este de 397ppi. Ca si sistem de operare, Moto G Stylus dispune de Android 10.

La interior acesta are un Qualcomm Snapdragon 665, construit pe 11nm, iar consumul sau de energie este unul destul de ridicat. Procesorul dispune de opt nuclee. Patru sunt tactate la 2GHz, iar celelalte patru la 1.8GHz. Grafica smartphone-ului este asigurata de placa video Adreno 610.

El vine intr-o singura versiune de memorie, cu 64GB de memorie interna si cu 4GB de memorie RAM. Camera secundara este formata dintr-un singur senzor cu rezolutie de 25MP si cu apertura de f/2.0. Aceasta este integrata in display-ul smartphone-ului si este pozitionata in coltul din stanga sus.

Camera principala este formata din trei senzori. Rezolutiile acestora sunt urmatoarele:

  • 48MP cu apertura de f/1.7 – senzor principal wide
  • 16MP cu apertura de f/2.2 – senzor ultra-wide cu camera dedicata pentru filmari de 1080p
  • 5MP cu apertura de f/2.2 – senzori de adancime

Motorola Moto G Stylus – specificatii, pret, data de lansare. Camera principala dispune de caracteristici precum panorama sau HDR. In plus, aceasta poate sa realizeze filmari in rezolutie 4K, cu 30fps. Aceasta este pozitionata pe verticala in coltul din stanga sus. Blit-ul LED este situat chiar langa senzorul principal. Motorola Moto G Stylus dispune de mufa jack de 3.5mm si de difuzoare foarte puternice. Tot pe spate, pe mijloc sus, se regaseste logo-ul celor de la Motorola.

Ca si conectivitate, viitorul smarthphone va dispune de WI-FI AC, Bluetooth 5.0, iar mufa USB 2.0 Type-C de incarcare, este pozitionata in partea de jos a telefonului. In dreapta mufei de incarcare este pozitionat difuzorul, iar in stanga mufa jack de 3.5mm. Senzorul sau de amprenta o sa fie disponibil in locul butonului de pornire, pe lateral.

Bateria sa nedetasabila are o capactitate foarte mare. Ea avand 5.000mAh. Deoarece este o baterie cu capacitate mare, aceasta trebuie sa dispuna si de incarcare rapida. Moto G Stylus dispune de incarcare rapida de 18W.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.