Fata disparuta si Femeia in negru – Film Now
In aceasta saptamana postul de televiziune Film Now a pregatit pentru telespectatorii sai filme de actiune si suspans. In acest material va vom recomanda in detaliu cateva dintre aceste filme.

Gone Girl / Fata disparuta (2014) – 15 noiembrie, de la ora 22:25. Nick Dunne (Ben Affleck) anunta la politie disparitia sotiei sale, Amy Dunne (Rosamund Pike). Amy a disparut in ziua cand cei doi aniversau 5 ani de casatorie. Fiind un oras mic, disparitia lui Amy ajunge repede subiect de presa si TV iar acest lucru il nemultumeste pe Nick. In primele declaratii, barbatul spune ca el si Amy formau un cuplu perfect, ca aveau o casnicie perfecta insa mai tarziu aceste declaratii ale lui Nick incep sa fie demascate. Astfel, politia si localnicii incep sa se intrebe daca Nick si-a omorat sotia. Pentru a afla deznodamantul acestei povesti va trebui sa vizionati acest film.

Filmul Fata disparuta a fost regizat de David Fincher iar filmarile au avut loc in Missouri, SUA. Durata filmului este de 2 h 29 minute iar pe IMDb a obtinut nota 8. A fost nominalizat la un premiu Oscar si se afla pe locul 201 in topul filmelor IMDb. Acest film este disponibil si pe platforma Prime Video de la Amazon.

The Woman in black / Femeia in negru (2012) – 16 noiembrie, ora 21:40. In urma unor complicatii la nasterea copilului, sotia avocatului Arthur Kipps (Daniel Radcliffe) moare. Arthur devine un om trist, fara dorinta de a trai, insa dupa 4 ani de la tragicul eveniment, firma  de avocatura unde lucreaza Arhur il trimite pe acesta intr-un sat sa cerceteze cazul hanului El Marsh. La scurt timp dupa ce ajunge in acel sat, Arthur afla ca hanul este bantuit de fantoma unei femei imbracate in negru careia i-a murit copilul. Pentru a se razbuna, acea femeie fura copiii localnicilor din sat.

Filmul Femeia in negru are o durata de 1h 35 minute si a fost regizat de James Watkins, filmarile au avut loc in Marea Britanie. Pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Fata disparuta si Femeia in negru – Film Now

Secret in Their Eyes / Secretul (2015) – 21 noiembrie, ora 21:45. Ray Kasten (Chiwetel Ejiofor) si Jess Cobb (Julia Roberts) sunt doi anchetatori trimisi sa investigheze un caz de crima si viol al unei fete. Jess descopera ca victima este fata ei si din cauza pierderii ea nu mai participa la cercetari. Ray nu poate rezolva cazul si acesta este clasat. Insa, dupa 13 ani, Ray se intoarce in Los Angeles si spune ca a gasit o posibila pista de prindere a criminalului, cerand redeschiderea cazului. Jess este nemultumita de lege si decide sa rezolve cazul singura.

Filmul Secretul are o durata de 1 h 51 minute, a fost regizat de Billy Ray si filmarile au avut loc in California, SUA. Pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.