Ritm salbatic – sezonul 2 Netflix
Netflix a adaugat ieri un nou serial muzical columbian numit Ritm salbatic (Ritmo salvaje / Savage Rhythm), produs de Caracol Television in colaborare cu Netflix.

Acesta este un serial muzical care abordeaza subiecte clasice dar printr-un ritm modern. In serial vom vedea miscarile impresionante ale actritei cantarete Greeicy Rendón. Ea porneste la drum lucrand intr-un salon din partea saraca a Bogotei. Ulterior, face tranzitia catre un studio, ajungand sa conduca o trupa de dans.

Serialul prezinta doua grupuri din lumi diferite care isi urmeaza calea pana cand ajung fata in fata intr-o competitie muzicala, acolo unde isi descopera visul de a iesi in evidenta prin ceea ce ii pasioneaza. Serialul arata ca talentul in dans nu provine doar din cartierele urbane ci si din inalta societate.

In primul episod numit To hell with it, Antonia incearca sa impresioneze noul director artistic Royal, inspirandu-se din grupul de dans urban Pura Kaye. Karina si echipa ei primesc o oferta de lucru.

Greeicy Rendón este cunoscuta si pentru rolurile din alte productii precum Prima doamna (2011) sau Witches Girl (2013). In serial o vom vedea si pe Paulina Dávila.

Ritm salbatic – sezonul 2 Netflix

Serialul muzical Ritm salbatic este disponibil de ieri pe Netflix, are un sezon alcatuit din 8 episoade. Nu a fost confirmata reinnoirea serialului cu sezonul 2 insa vom anunta daca va fi cazul. Pe IMDb are momentan doar 14 recenzii, obtinand nota 5.

Ritm salbatic este produsul parteneriatului dintre Caracol Television si Netflix, un parteneriat semnat in 2016 si reinnoit in 2019 care a produs un alt serial muzical columbian de succes numit The queen of flow (cu 172 episoade difuzate intre 2018 si 2021).

Avand in vedere succesul inregistrat de The queen of flow, un serial columbian cu aceeasi tema precum Ritm salbatic, nu este exclus sa vedem cel putin inca un sezon al noii productii.

Daca ati urmarit acest serial, ce parere v-a lasat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.