Roata norocului si Secrete de familie ies din grila Kanal D
In curand, posturile de televiziune Kanal D Romania si Kanal D2 vor face noi schimbari in grile. In acest material vom detalia aceste schimbari.

Kanal D

Din 16 martie, Kanal D Romania scoate din grila de programe emisiunea Roata Norocului, in locul emisiunii prezentate de Bursucu si Ana va intra emisiunea Insula de 1 milion care va fi prezentata de Cosmin Cernat. Insula de 1 milion va fi difuzata trei zile pe saptamana, sambata si duminica de la ora 21 iar lunea de la ora 20.

Serialul turcesc O dragoste va fi difuzat doar 4 zile pe saptamana, de marti pana vineri, de la ora 20. Serialul turcesc Secrete de familie va fi scos definitiv din grila Kanal D Romania. Este a patra oara cand Kanal D face modificari in privinta difuzarii serialului Secrete de familie. Initial, serialul a fost difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20. A doua mutare  a serialului a fost facuta in ianuarie cand a fost mutat sambata de la ora 20. A treia mutare s-a petrecut pe 5 februarie, in zilele de luni si marti, de la ora 23.

Din 16 martie si Kanal D2 va face cateva modificari. Postul va difuza Secrete de Familie sambata si duminica, de la ora 22. Cine nu poate sau nu doreste sa urmareasca serialul Secrete de familie in weekend, o poate face tot la Kanal D2 luni si marti, de la ora 23.

Roata norocului si Secrete de familie ies din grila Kanal D

Din 18 martie, Kanal D2 nu va mai difuza serialul turcesc Iarta-ma!, care este difuzat de luni pana vineri, de la ora 17:45. Astfel, din 18 martie, serialul iese definitiv din grila Kanal D2. Tot din 18 martie, serialul turcesc Dragoste si Speranta va fi difuzat de la ora 17:45, de luni pana vineri.

Din 18 martie, Kanal D2 va difuza serialul turcesc Sefirin Kizi / Fiica ambasadorului, care a fost difuzat in trecut pe Kanal D Romania. Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 19. Fiica ambasadorului are 2 sezoane.

Kanal D Romania si Kanal D2 apartin companiei Dogan Media si au licente tematice generaliste. Cele 2 canale sunt prezente in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.