Romani de ocazie – reality show Antena Stars
Postul de televiziune Antena Stars a inceput de ieri, 5 iunie,difuzarea unui nou reality show interesant numit Romani de ocazie. Emisiunea va fi difuzata in zilele de luni si marti, de la ora 21.

Romani de ocazie urmareste 4 persoane din tari diferite care au ales sa locuiasca in Romania. Urmarind aceasta emisiune, telespectatorii vor vedea cum s-au adaptat cele patru persoane la modul de viata din Romania. Cele 4 vedete care au acceptat sa fie filmate non stop si sa impartaseasca telespectatorilor toate peripetiile prin care trec zi de zi sunt: Celia, Melissa, Mikinka Chibanga si Fabiana Sanchez.

Cele 4 vedete pe care le vom urmari in reality show-ul Romani de ocazie se vor ghida dupa proverbul Cate bordeie, atatea obiceie. Fiecare persoana pe care o vom urmari in aceasta emisiune vine dintr-o cultura diferita cu experienta de viata diferita. In aceasta emisiune, telespectatorii vor vedea cum o nigeriana va pregati pomana porcului sau cum un columbian prepara una dintre mancarurile preferate de romani, sarmalele.

Iata cateva informatii despre cele patru vedete ce au acceptat sa fie filmate non stop in Romani de ocazie. Celia (Priscilla Oghenovo Ewomazino) Este nascuta in Nigeria si a absolvit Facultatea de Medicina. Una dintre pasiunile Celiei este dansul afro. A venit in Romania in urma cu multi ani in urma la indemnul mamei sale. Celia a participat la emisiunea Insula iubirii – sezonul 6. Ea s-a casatorit cu Bogdan, partenerul din emisiunea Insula iubirii.

Melissa din Guatemala s-a casatorit cu un roman. Fabian Sanchez, in varsta de 43 de ani este din Columbia. El a infiintat trupa Los Hermanos Dinamita.
Mukinka Chibanga a participat la emisiunea iUmor – sezonul 7, pe care l-a si castigat. Mukinka le-a promis telespectatorilor ca vor avea parte de un show adevarat daca vor urmari noul reality show de pe Antena Stars, Romani de ocazie.

Reality Show-ul se va putea vedea si pe aplicatia de streaming Antena Play.
Antena Stars apartine companiei Intact si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, dth si iptv, cum ar fi: Vodafone, Orange, Digi, Focus Sat si iNES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.