RSS Feed Reader – Una dintre cele mai tari extensii pentru Chrome

De ce spun asta? Păi își face pe deplin treaba pentru care a fost concepută. Extensia are scopul de a vă abona la site-urile sau blogurile pe care le accesați cel mai des și vă va anunța atunci când pe aceste site-uri sunt postate articole noi.

Softulețul se împarte în versiunea gratuită (free) și versiunea PRO care costă 2 euro/lună. Diferența dintre cele două versiuni este că, având versiunea pro, vă puteți instala această extensie pe mai multe dispozitive fără să fie nevoie să va abonați la site-uri pentru fiecare dispozitiv în parte. Practic, odată ce ați făcut setările pe un dispozitiv, acestea vor fi disponibile pe toate dispozitivele.

RSS Feed Reader este foarte ușor de folosit. Atunci când dorim să ne abonăm la un site trebuie doar să apăsăm butonul „+” de pe iconița extensiei.
Odată apăsat butonul „Follow” sunteți abonat la site-ul respectiv. Dacă pe site există buton de Feed sau Rss, extensia va detecta automat și va apărea un plus lângă iconița extensiei.

RSS Feed Reader – Una dintre cele mai tari extensii pentru Chrome
Extensia se poate seta să:

  • Afișeze sau nu postările necitite
  • Să deschidă postările într-un tab nou
  • Se poate seta timpul pentru update (la cât timp se verifică dacă au fost postate articole noi)
  • Câte postări sunt afișate
  • Tema se poate seta pe negru sau alb

 

 

Pentru a descărca și instala extensia trebuie să mergem (în browser-ul Google Chrome) la „setări”, „extensii” și apoi la „Descărcați mai multe extensii”. Aici căutați „RSS FEED READER” și o instalați.

articole si abonamente rss feed reader

Extensia o găsiți mai ușor aici.

Mai jos aveți un scurt videoclip de orientare și prezentare.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.