RTS Severin a devenit Terra Sat
Televiziunea locala RTS Severin (Radioteleviziunea Severin) a fost redenumita astazi, devenind Terra Sat. A fost modificata atat denumirea cat si sigla postului. Acestea au fost mentiunile facute intr-un clip publicat de Terra Sat ieri:

„Renastem de Ziua Nationala a Romaniei. Televiziunea dumneavoastra de suflet revine de maine intr-o noua infatisare. Vom sarbatori impreuna alaturi de telespectatorii nostri. De 1 decembrie va oferim o zi speciala care va incepe din zori, mai exact, de la 8 dimineata. Editii de sarbatoare ale emisiunile noastre va asteapta pe tot parcursul zilei. Acestea sunt doar cateva din surprizele pe care le vom pregati incepand de maine.

De la 1 decembrie, renastem alaturi de dumneavoastra. Purtam straie noi si va provocam cu surprize care mai de care. Emisiuni noi si editii speciale va asteapta pe tot parcursul zilei. Sarbatorim romaneste de Ziua Nationala si dam startul unor proiecte inedite pentru Drobeta-Turnu Severin. Chiar de Ziua Nationala va asteptam cu o emisiune speciala pe care v-o dedicam din toata inima.

Sirul surprizelor nu se opreste aici. Prima este legata de arta culinara. Diana Ungureanu ne va impartasi secrete ale bucatariei. Seria surprizelor continua si gasim o cale sa iesim din Labirintul Sufletelor alaturi de psihologul Lidia Simona Caprioru”.

RTS Severin a devenit Terra Sat

Licenta audiovizuala a postului Terra Sat este detinuta de RTS Severin SRL, societate detinuta de Dinu Daniel Cosmin (67%) si Bidilici Adrian (33%, director DGASPC Mehedinti).

Televiziunea Terra Sat poate fi receptionata in reteaua Digi (RCS & RDS) in format analogic, in judetul Mehedinti. Daca va suna cunoscuta aceasta denumire, TerraSat a fost unul dintre cei mai mari operatori din sud-vest (in special in Pitesti, Craiova, Drobeta-Turnu Severin si Resita), companie achizitionata de RCS & RDS in 2003.

Daca ati urmarit pana in prezent Terra Sat, ce parere aveti despre aceasta televiziune locala? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Din pacate RTS (Terra Sat) este doar un post local de propaganda politica. In timpul campaniei se face propaganda care nu are nicio legatura cu regulamentul CNA. Televiziunea da faliment odata la 3 ani, iar dupa o pauza de cateva luni un alt om politic o redeschide, fara datorii dar cu dorinta de a prosti niste batranei.