Trilogia Mad Max se vede la Warner TV

Postul de televiziune Warner TV va difuza in fiecare seara de joi din luna septembrie trei filme de actiune din franciza Mad Max.

Mad Max (1979) – 7 septembrie, ora 21. Actiunea filmului Mad Max are loc intr-o Australie care se afla intr-un razboi. Acest razboi a imputinat omenirea, cei care au supravietuit acestui razboi duc o alta lupta pentru gasirea de resurse pentru supravietuire.

Strazile Australiei sunt ocupate de bande de motociclisti care vor sa faca legea. Max (Mel Gibson) este un ofiter care isi face meseria pe autostrazile din Australia. Intr-o zi, sotia si copilul lui Max sunt ucisi de o banda de motociclisti. Max se transforma dintr-un om familist intr-un om dornic de razbunare, un salbatic care pleaca in cautarea si uciderea motociclistilor.
Filmul Mad Max are durata de o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Mad Max 2: The Road Warrior / Mad Max 2: Razboinicul soselelor (1981) – 14 septembrie, ora 21. Actiunea filmului Mad Max 2 se petrece la doi ani de zile dupa evenimentele din primul film. Acum, Australia este devastata de un razboi nuclear unde resursele de petrol erau cele mai cautate.

Ofiterul Max (Mel Gibson) hoinareste fara niciun orizont anume prin Australia parasita si devastata. Max gaseste o comunitate de oameni care isi fac veacul langa o sonda de  petrol. Comunitatea vinde petrol pentru a putea supravietui. Pentru ca aceasta comunitate are o sonda de petrol, o grupare de motociclisti condusa de lordul Humungus (Kjell Nilsson) vrea sa preia controlul asupra comunitatii si a sondei de petrol.

Trilogia Mad Max se vede la Warner TV

Max se ofera sa ajute comunitatea sa scape de lordul Humungus si de banditii sai.
Mad Max 2: Razboinicul Soselelor are durata de o ora si 36 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Mad Max: Beyond Thunderdome / Mad Max: Cupola Tunetului (1985) – 21 septembrie, ora 21. Dupa ce il ucide pe lordul Humungus si barbarii sai, Max (Mel Gibson) ajunge intr-un oras numit Bartertown. Acolo, el se trezeste implicat intr-un razboi dintre doua grupari: o grupare condusa de Auntu Entity (Tina Turner) si gruparea Master Blaster. Cea din urma este condusa de un pitic care prin tehnologia sa subjuga orasul.

In acest film, personajul Max se transforma complet de la un singuratic la un om protector si grijuliu.
Filmul are durata de o ora si 47 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.