Fata cu tigarete – sezonul 2 Netflix

Netflix continua sa adauge seriale de succes din toata lumea, recent a fost adaugat un nou serial indonezian, Fata cu tigarete (Gadis Kretek / Cigarette Girl). Seria istorica de drama a fost adaugata pe 2 noiembrie iar in Romania a prins un loc in topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix.

Soeraja (Ario Bayu) este bolnav in stadiu terminal, el este detinatorul fabricii de tigarete Djagad Raya, o fabrica ce produce tigarete kretek. El are viziuni cu iubirea pierduta, Jeng Yah, si ii spune fiului sau sa o gaseasca.

Serialul prezinta calatoria romantica a unui cuplu din Indonezia anilor ’60, in care se incearca producerea tigaretei kretek perfecte. Serialul parcurge doua perioade de timp diferite intre anii 1960 – 2000.

In serial putem vedea actorii Ario Bayu (Java Heat – 2013), Dian Sastrowardoyo (In umbra noptii – 2018), Arya Saloka, Verdi Solaiman, Putri Marino, Ibnu Jamil, Sheila Dara Aisha (One Day We’ll Talk About Today – 2020), Tissa Biani Azzahra, Rukman Rosadi (Yuni – 2021) si altii.

Fata cu tigarete – sezonul 2 Netflix

Serialul Fata cu tigarete a fost foarte bine primit atat in Romania cat si pe plan international, Pe IMDb a obtinut nota 8.3 din 569 recenzii si detine indicele de popularitate 430. In Romania ocupa pozitia 9 in topul celor mai vizionate seriale pe Netflix, dupa seria anime Blue Eye Samurai (ocupa pozitia 8) si inainte de seria documentara narata de Morgan Freeman, Viata pe planeta noastra (pozitia 10).

Serialul indonezian are 5 episoade si a fost creat de Sasthi Nandani. A avut premiera la Festivalul de Film Busan, fiind primul serial indonezian care debuteaza la acest festival.

Netflix nu a confirmat inca reinnoirea seriei cu sezonul 2 insa, avand in vedere rezultatele pozitive obtinute in prima saptamana dupa lansare, sunt sanse sa vedem episoade noi, mai ales daca luam in considerare costurile de productie care nu ar trebui sa fie prea mari spre deosebire de alte serii.

Daca ati vizionat noul serial indonezian Fata cu tigarete, ce parere aveti despre aceasta productie? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. In plus de povestea cu aroma unica, am ramas placut surprinsa si de actori, de coloana sonora…
    Apreciez si punctarea evenimentelor din perioada respectiva (alungarea colonistilor olandezi, aparitia comunistilor).