Salvatorii din 11 septembrie la Discovery Channel
Posturile de televiziune de la noi se intrec astazi in a difuza fiecare cate un documentar comemorativ despre incidentele din 11 septembrie 2001 petrecute in SUA. In acest material vom vorbi despre documentarul transmis astazi de postul Discovery Channel.

Salvatorii din 11 septembrie este numele documentarului transmis in premiera pe 11 septembrie de la ora 23 de postul Discovery Channel. Acest documentar arata efortul depus de  3 persoane: Jon Stewart (castigator al pemiului Primetime Emmy si gazda emisiunii Daily Show), John Feal (salvator 9/11) si Ray Pfeiffer (erou al departamentului de pompieri din New Yourk) ca fiind cei care au salvat oamenii din atentatul terorist din 11 septembrie 2001, acestia primind beneficii pentru sanatate si compensatii. Cei trei s-au luptat cu Guvernul SUA sa acorde miilor de salvatori din 11 septembrie 2001 beneficii de sanatate si materiale deoarece acestia au fost expusi unor riscuri, au capatat anumite boli ce le-au pus vietile in pericol, bolile fiind cauzate de toxinele emise la Ground Zero.

Documentarul Salvatorii din 11 septembrie a fost regizat de Rob Lindsay care a spus: „Sunt recunoscator lui Jon Stewart si John Feal pentru faptul ca mi-au oferit ocazia de a le documenta lupta pentru justitie. Salvatorii din 11 septembrie pune sub lupa activistii sociali care s-au luptat impotriva sistemului si au castigat. Sunt entuziasmat ca am putut sa  aduce in prim plan aceste povesti cu ajutorul parteneriatului cu Discovery.”

Discovery Inc. este lider mondial in divertismentul inspirat din realitate. Discovery ofera peste 8000 de ore de continut original anual in peste 220 de teritorii si in 50 de limbi. Discovery Networks detine in Romania posturile: Discovery Channel, HGTV, TLC, ID, Travel Channel, Animal Planet, Eurosport 1, Eurosport 2 si Eurosport 4K, acestea din urma fiind destinatia principala pentru sporturile premium relevante la nivel local si gazda Jocurilor Olimpice in Europa.

Salvatorii din 11 septembrie la Discovery Channel

Discovery Sports a anuntat in data de 7 septembrie ca Eurosport va transmite Australian Open pana in 2031. Eurosport a transmis prima data Australian Open in 1995. Pe langa transmisia turneului, cei de la Eurosport pot face emisiuni ce vor contine povesti din culisele turneului australian.

Posturile tv din portofoliul Discovery Networks se gasesc in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara noastra cum ar fi: Vodafone, Digi si Orange.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.