Sortiti infernului / Hellbound – sezonul 2 Netflix
Sortiti infernului (Hellbound / Jiok – 2021) este unul dintre cele mai vizionate seriale din prezent de pe Netflix, in Romania a ocupat astazi locul 1 in topul Netflix al celor mai vizionate seriale.

Dupa Jocul calamarului / Squid game, Netflix pare sa aiba succes cu un alt serial sud-coreean si anume Sortiti infernului. Yeon Sang-ho (Peninsula – 2020, Train to Busan – 2016) a facut echipa cu Choi Kyu-Seok pentru crearea acestui serial supernatural. Aceasta este o serie horror distopica in care personajele nu pot scapa de pacate, indiferent de cat de mici sunt acestea. Serialul este bazat pe benzile desenate cu acelasi nume ale regizorului Yeon Sang-ho.

Serialul Sortiti infernului a avut premiera pe Netflix ieri, 19 noiembrie iar actiunea se desfasoara intr-un scenariu distopic in care fiintele supernaturale se materializeaza pe Pamant pentru a trimite oamenii in iad. Desi a aparut pe Netflix ieri, serialul a fost lansat inca din 9 septembrie la Festivalul International de Film din Toronto, devenind primul serial k-drama lansat la acest eveniment.

Acest serial a primit recenzii pozitive din partea criticilor pana in prezent iar pe IMDb a obtinut momentan nota 7 din aproximativ 1.100 de voturi.

Din distributie fac parte actori precum Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Jeong Min Park, Chase Yi, Jin-ah Won, Victoria Grace, Harrison Xu si altii.

Cate episoade are serialul Sortiti infernului / Hellbound / Jiok?
Primul sezon al acestei productii are 6 episoade, acestea fiind disponibile pe Netflix.

Sortiti infernului / Hellbound – sezonul 2 Netflix
Netflix sau creatorii seriei nu au confirmat inca daca serialul va fi reinnoit cu sezonul 2 sau daca va fi anulat, insa avand in vedere interesul general pana acum, sunt sanse foarte mari sa vedem cel putin inca un sezon. Daca serialul va fi reinnoit, probabil vom vedea urmatoarele episoade din sezonul 2 la finalul anului 2022 sau inceputul lui 2023.

In curand, Netflix va adauga un alt serial sud-coreean numit Mancaciosul si barbosul, despre care vom publica un articol in curand.

Voi ce parere aveti despre serialul sud-coreean Sortiti infernului? Ati dori sa vedeti si sezonul 2?

Update 29.12.2023: Netflix a confirmat in septembrie 2023 sezonul 2 pentru serialul Sortiti infernului insa nu a fost oferita data lansarii noilor episoade, probabil in 2024 vom vedea episoade noi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII