Samsung Galaxy S11 – specificatii, zvonuri, pret si data de lansare.
Dupa lansarea seriei Galaxy S10, zvonurile despre urmatoarea serie de telefoane, au inceput sa apara. Astfel, am ajuns la concluzia ca Galaxy S11 va veni in trei versiuni: S11e, S11 si S11 Plus. In acest articol o sa discutam despre specificatiile smartphone-urilor. De precizat faptul ca, acestea sunt doar niste zvonuri, iar ce o sa va prezenta m mai jos, nu sunt chiar specificatiile adevarate. Este posibila ca pana la lansarea acestora, ele sa se mai schimbe.

Fara alte introduceri si cuvinte in plus, iata ce posibile specificatii au smartphone-urile:

Samsung Galaxy S11e – specificatii

La prima vedere, smartphone-ul dispune de un display ce se spune ca va fi intre 6.2 si 6.4 inch. Ecranul va fi curbat si va dispune de un panou OLED. De asemenea, rata re refresh a acestuia va fi de 120GHz. La interior, acesta va beneficia de un procesor Snapdragon 865 sau Exynos 990. Tindem sa credem ca versiunea cu Exynos 990 va fi mai populara in Europa, decat pe celelalte continente.

Samsung Galaxy S11 – specificatii, zvonuri, pret si data de lansare.
Camera principala va fi formata din trei senzori. Resolutia senzorului prinicpal va fi de 108MP. Momentan, nu stim rezolutia celorlalti senzori. Dar mai citeste o data si asculta de bine se aude. O suta opt mega pixeli!!! Si asta pe o versiune lite. Camera principala va dispune de un singur senzor, de 32MP. Bateria ramane inca un mister, incat nu am reusit sa aflam care ar fi capacitatea acesteia. Noi credem ca ar fi undeva intre 3.800 si 4.000mAh.

Sistemul de operare prezent pe acesta este Android 10 si vine cu interfata preinstalata a celor de la Samsung, One UI 2.0.

Samsung Galaxy S11 – specificatii

Versiunea standard ar avea un display de 6.7 inch, cu panoi OLED. Se spune despre acesta ca va fi curbat, iar rata de refresh a acestuia ar fi de 120Hz. La interior ar beneficia de aceleasi procesoare prezente si pe varianta de buget a lui S11. Bateria acestuia ar avea capacitate de 4.500mAh, iar optiunile de fast charging si wireless charging nu ies din discutie.

Camera secundara ar avea o rezolutie de 32MP, iar camera principala ar fi alcatuita din cinci senzori. Si aici, senzorul principal este de o suta opt mega pixeli. Ce bine suna. Sistemul de operare si interfata sunt aceleasi ca si la varianta anterioara.

Samsung Galaxy S11 Plus – specificatii

Cea dea treia varianta si ultima, vine in plus cu specificatii mai bine si un plus al pretului. Ecranul acestuia avand un panou OLED, cu diagonala de 6.9 inch (cat o tableta de acum ceva ani in urma). Si acesta ar urma sa beneficieze de ecran curbat si o rata de refresh a ecranului de 120Hz.

Samsung Galaxy S11 – specificatii, zvonuri, pret si data de lansare.
Procesoarele sunt aceleasi ca pe modelele precedente, iar bateria lui S11 Plus este una de proportii mari. Aceasta avand o capacitate de 5.000mAh. Cei 108MP ai senzorului principal sunt prezenti si pe acesta. Camera prinicipala fiind alcatuita tot din cinci senzori. Camera secundara are o capacitate de 32MP. Sistemul de operare este Android 10 si dispune de One UI 2.0.

Momentan, nu stim ceva concret in ceea ce priveste pretul acestora. Oricum, dupa cum toata lumea se asteapta, acesta va fi piperat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.