Numai langa tine – telenovela Acasa
Acasa va incepe in curand difuzarea unei noi telenovele mexicane, seria de drama se numeste Numai langa tine (Contigo sí / You are the one – 2021) si este produsa de Ignacio Sada (Intrusa – 2001) pentru Televisa.

Rezumat telenovela Numai langa tine
Angela (Alejandra Robles Gil) este o studenta care lucreaza ca asistenta medicala si locuieste intr-un oras langa mare. Ea este sedusa de Alvaro (Danilo Carrera), un tanar ambitios care viziteaza orasul in timpul unei calatorii de afaceri cu scopul de a construi un spital.

Angela si Alvaro se casatoresc insa el o paraseste si se intoarce in Mexico City, unde se logodeste cu Samantha (Barbara Islas) si se casatoreste in cele din urma cu ea. Angela decide sa ajunga in Mexico City si sa-l caute pe Alvaro, este dezamagita cand afla despre casatoria acestuia si il intalneste pe Leonardo (Brandon Peniche), un doctor care se indragosteste de ea si care incearca sa o protejeze. Angela va lupta fara oprire impotriva obstacolelor destinului, in cautarea dragostei adevarate.

Din distributia telenovelei fac parte actorii Alejandra Robles Gil (Mama campionului – 2018, Fetele din Tierra Blanca – 2020), Danilo Carrera (Vencer el miedo – 2020), Brandon Peniche, Bárbara Islas (Cealalta familie a sotului meu – 2017), Anette Michel, Francisco Rubio (Don’t Mess with an Angel – 2008), Miranda Kay (Flacara iubirii – 2021), Benjamín Rivero (Sara – 2015), Paulina de Labra si altii.

Numai langa tine – telenovela Acasa

Noua telenovela Numai langa tine va fi difuzata de Acasa de duminica, 26 iunie 2022, de la ora 12:00, urmand sa inlocuiasca o alta telenovela, Aproape de iubire. In Mexic au fost difuzate pe Las Estrellas 120 de episoade. Pe IMDb are doar 9 recenzii, obtinand nota 6.3.

Numai langa tine este un remake al telenovelei mexicane Viviana (1978) cu Lucia Mendez, Hector Bonilla si Juan Ferrara, care a avut 208 episoade difuzate pe Las Estrellas.

Acasa a anuntat recent productii ce vor incepe in curand, dintre care doua vor incepe astazi: Ajutor, ma indragostesc si Frumoasa si bestiile.

Update 12.07.2022: Din 18 iulie, Numai langa tine se va vedea de luni pana vineri, de la ora 12:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII