Saptamana viitoare e Film WOW
Digi (RCS & RDS) lanseaza o noua oferta cu scopul de a promova extraoptiunea Film Now, care include postul cu acelasi nume detinut de Digi, sloganul campaniei este cel mentionat in titlul articolului.

Oferta este simpla, abonatii care doresc activarea extraoptiunii Film Now (valabil atat pentru clientii existenti cat si pentru clientii noi) vor beneficia de 2 luni gratuite pentru extraoptiunea Film Now.

Campania este disponibila exclusiv online, astfel incat, daca dorim sa primim doua luni gratuite, trebuie sa activam extraoptiunea din contul Digi Romania. Reducerea este aplicata atat clientilor de televiziune prin satelit cat si abonatilor de cablu TV.

Valabilitatea ofertei este 11 – 24 ianuarie 2021 iar dupa cele doua luni gratuite, pretul extraoptiunii Film Now va fi 3 lei pe luna. Extraoptiunea se poate dezactiva oricand, inclusiv la finalul celor doua luni gratuite, nefiind o obligativitate contractuala pentru a beneficia de aceasta promotie.

Pe parcursul anului 2020, Digi a lansat mai multe oferte privind gratuitatea extraoptiunilor Film Now, Maxpack sau HBO. In cadrul ultimei oferte Film Now, se oferea o luna gratuit la activarea serviciului Digi Online. Aceasta este prima oferta din 2021 lansata de Digi.

Reamintim ca Digi a lasat libere pentru vizionare posturile Digi 4k si Eurosport 4k (din extraoptiunea 4k) pe perioada sarbatorilor de iarna, programele au fost criptate ieri.

Saptamana viitoare e Film WOW

Film Now a fost lansat de RCS & RDS ca Digi Film, o perioada nu a fost criptat (in judetul Bihor se putea receptiona chiar si pe cablu analog), urmand sa fie introdus ulterior intr-o extraoptiune separata.

Noutatile lunii ianuarie 2021 pe Film Now
In luna ianuarie, Film Now a adus noutati in materie de filme iar in a doua jumatate a lunii putem viziona urmatoarele productii:

 • 15 ianuarie, de la ora 21:50: Noe (Noah – 2014);
 • 16 ianuarie, de la ora 20:00: Paul, mare politist la mall 2 (Paul Blart: Mall Cop 2 – 2015)
 • 17 ianuarie, de la ora 20:00: Agentii de rezerva (The Other Guys – 2010)
 • 22 ianuarie, de la ora 22:20: Invitat la nunta (The Wedding Guest – 2018)
 • 23 ianuarie, de la ora 20:00: Vecini de cosmar 2 (Neighbors 2: Sorority Rising – 2016)
 • 24 ianuarie, de la ora 20:00: Godzilla (2014)
 • 29 ianuarie, de la ora 21:50: Furie la volan
 • 30 ianuarie, de la ora 21:50: Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – 2018)
 • 31 ianuarie, de la ora 20:00: Jaf… la turnul mare (Tower Heist – 2011)

Ii multumim lui Valentin pentru pont;
Informatia a fost confirmata de reprezentantii Digi;

Update 11.01.2021: Campania a inceput astazi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

 1. Bună ziua! Această ofertă nu este valabilă și pentru zonele rurale din ce observ deoarece mi se specifică că beneficiez deja de cea mai bună infrastructură din zonă. Nu pot activa extraopțiunea direct de pe site.

  • Sunteti abonat Digi sau preluat de la AKTA? Din cate stiu abonatii Akta de pe infrastructura Akta intampina probleme in activarea Film Now. In articol scrie ca oferta este valabila tuturor abonatilor Digi. Extraoptiunea nu are treaba cu infrastructura. Aveti cont online? Trebuie sa va faceti cont pe site-ul Digi Romania .ro Contul Meu si dupa acea sa activati Film Now.

 2. Premiere sunt cele doua filme: Invitat la nunta si Animale Fantastice iesite recent de pe hbo pe asa zisul Film woow restul sunt filme difuzate in bucla. 2 luni gratuite e fix un pet de bere la 2,5 litri😁

 3. Va salut, domnilor! Imi aduc aminte, daca nu gresesc, ca in primavara lui 2020, cei de la Digi au ‘lasat’ acest canal la liber, in sensul ca putea fi vazut si fara a detine acea cartela/card. Acum, daca ma decid sa activez extraoptiunea, oare va putea fi vazut acest canal tot la fel, fara cartela introdusa in spatele televizorului? Sau va putea fi receptionat doar pe acel TV care are cartela in spate? Multumesc! Toni!

  • Va salut,
   Asa este, a fost lasat liber pentru vizionare de la mijlocul lunii martie pana la inceputul lunii iunie.
   Aveti nevoie de un smartcam sau un receptor pentru decodarea acestui program, deci trebuie sa faceti o comanda la Digi. Daca TV-ul suporta cartele CI+, luati un smartcam, altfel este necesar un decodor.

  • Stiind cum s-au desfasurat ultimele promotii asemanatoare, ar trebui sa fie posibil acest lucru.
   Insa, cei de la Digi obisnuiesc sa scoata temporar optiunea de dezactivare a extraoptiunilor in timpul acestor promotii, poate chiar inainte sa inceapa. Nu m-as mira sa se intample la fel si acum.
   Aceasta este parerea mea insa nu garantez ca va fi posibil, daca faci asta, o faci pe raspunderea ta, eventual ai putea sa le ceri si lor parerea 🙂

  • Nu o dezactiva pentru ca nu o sa poti reactiva din nou saptamana viitoare. Daca aflai de aceasta promotie sa zic pe 30 decembrie si o dezactivai iar saptamana viitoare o reactivai atuunci beneficiai de oferta. O data ce ai intrat in luna in curs poti doar dezactiva extraoptiunea dar nu o poti reactiva dupa cateva zile asa cum vrei tu, de aceea blocheaza cei de la digi butonul de reactivare dupa ce te-ai dezabonat. Daca dezactivezi acum Film Now tu te poti reabona in luna a 2 a anului. Asa ca nu ai sansa sa beneficezi de oferta, asa mi s-a transmis din CC.

   • Eu stiu ca daca ai extraoptiunea activa de mai mult timp si o dezactivezi, vei reusi sa o activezi din nou in perioada promotiei si vei beneficia de reducere. La promotiile anterioare s-a dezactivat butonul din contul Digi pentru toata lumea nu doar pentru anumite persoane. Nimeni nu putea sa mai dezactiveze extraoptiuni, tocmai din acest motiv.
    Asa s-a intamplat si in cadrul promotiilor anterioare.
    Insa, repet, este parerea mea bazata pe ceea ce s-a intamplat, nu inseamna ca se va intampla exact acelasi lucru si acum.

    • Eu am scris ce mi s-a spus din CC. O poti dezactiva dar nu o poti reactiva in aceeasi luna in care ai dezactivat-o dupa doar cateva zile. Daca o dezactivezi in ianuarie o poti reactiva in februarie. Asa mi s-a spus asta am scris.