Vremea melancoliei / Scenariul viitorului – Netflix
In acest material vom detalia cateva dintre serialele asiatice ce vor aparea in luna mai pe platforma Netflix.

Ghost in the Shell: SAC_2045 / Ghost in the Sell: SAC_2045 Razboi Sustenabil (2020) – 9 mai. Acest serial animat este realizat dupa revista de benzi desenate scrisa de Masamune Shirow, care a aparut in 1989. Actiunea serialului se petrece prin anul 2045 cand se presupune ca ar avea loc o cadere economica totala la nivel global. Monedele tuturor natunilor au cazut si atunci toate tarile sunt intr-un razboi numit Big 4.

In aceasta lume apare Sectia de securitate 9 condusa de Motoko Batou (Richard Epcar). Aceasta sectie este anti cyberterorista, luptand impotriva atacurilor cibernetice. Gruparea Sectia de securitate 9 isi desfasoara activitatea in Japonia secolului XXI.

Serialul Ghost in the Sell: SAC_2045 Razboi Sustenabil are un sezon cu un total de 14 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 25 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,2. Sezonul 2 al acestei serii apare pe 23 mai 2022.

Vampire in the garden / Vampirul din gradina (2022) – 16 mai. Actiunea acestui serial animat se petrece intr-un viitor putin probabil in care oamenii si vampirii sunt intr-un razboi nesfarsit. De mult, cele doua rase au trait in pace si armonie pana cand a aparut o regina-vampir antica, care a decimat omenirea.

Oamenii se grupeaza si se stabilesc intr-un orasel aparat de un zid luminos. O tanara pe nume Momo, care viseaza sa readuca pacea intre oameni si vampiri, se uneste cu o fosta regina-vampir care iubeste oamenii si vor sa gaseasca un loc pe Pamant unde oamenii si vampirii sa traiasca impreuna.

Vremea melancoliei / Scenariul viitorului – Netflix

The Future Diary / Scenariul Viitorului (2022) – 17 mai. Acest dating show arata povestea de dragoste dintre o tanara functionara din Tokyo care trebuie sa aleaga intre doi barbati: un barman si un medic.

Scenariul Viitorului este un dating show in care doi tineri vor construi o poveste de dragoste dupa un jurnal primit de la organizatorii emisiunii. Acest daiting show are 2 sezoane, fiecare editie are durata de 35 de minute iar pe IMDb a primit nota 6,9.

Our Blues / Vremea Melancoliei (2022) – 21 mai. Serialul Vremea melancoliei spune povestile unor oameni care traiesc pe insula Jeju. Vremea Melancoliei are un sezon cu un total de 10 episoade, pe IMDb a obtinut nota 7,8.
In Coreea de Sud a fost lansat pe 9 aprilie 2022. Nu exista informatii daca sau cand va fi lansat sezonul 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII