Scene dintr-o casnicie – miniserie HBO GO
HBO GO va adauga o noua miniserie numita Scene dintr-o casnicie (Scenes from a marriage), scrisa si regizata de Hagai Levi (a fost scenaristul altor productii care au o tema asemanatoare, The Affair – 2014, In Treatment – 2008, In Therapy – 2005).

Productia este un remake al filmului suedez clasic cu acelasi nume (titlu original: Scener ur ett äktenskap) din 1974 cu Liv Ullmann, Erland Josephson si Bibi Andersson. Pe IMDB, filmul a obtinut nota 8.4 din aproximativ 5.400 de recenzii.

Miniseria Scene dintr-o casnicie, asa cum sugereaza si numele, abordeaza subiecte care pot interveni intr-o casnicie, in acest serial fiind pictat portretul unui cuplu american. Re-examineaza subiecte sensibile precum dragoste, ura, dorinta, monogamie, casatorie si divort din perspectiva unui cuplu din SUA.

Mira este o femeie puternica si increzatoare, face parte din managementul unei companii de tehnologie insa nu este satisfacuta de casnicia sa. Pe de alta parte, Jonathan este un intelectual, un profesor de filozofie, care este dispus sa faca orice pentru a-si mentine casnicia intacta. Seria analizeaza complexitatea unei casnicii, dar si a personajelor principale ca indivizi, aratand ca nu este un singur eveniment care pune capat lucrurilor ci personalitatea acestora.

Protagonistii serialului sunt Oscar Isaac (Ex Machina – 2014, Inside Llewyn Davis – 2013, A Most Violent Year – 2014) si Jessica Chastain (nominalizata la doua premii Oscar cu Zero dark thirty – 2012 si The Help – 2011).

In aceasta productie vom vedea si alti actori precum Nicole Beharie (42 – 2013, Shame – 2011, Sleepy Hollow – 2013), Tovah Feldshuh (nominalizata la doua premii Emmy cu Law & Order – 1990 si Holocaust – 1978), Maury Ginsberg (Destinatia – 2018, serial difuzat in prezent de Happy Channel), Sunita Mani (a interpretat rolul lui Trenton in serialul de succes Mr. Robot – 2015) si altii.

Scene dintr-o casnicie – miniserie HBO GO

Miniseria Scene dintr-o casnicie va fi disponibila pe HBO GO din 12 septembrie 2021 insa in Romania se va putea vedea din 13 septembrie. Productia are 5 parti iar fiecare episod are durata de aproximativ o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.