Google Play Games Beta s-a lansat si in Romania
S-a lansat in Romania o versiune noua a aplicatiei de jocuri Google Play. Noua aplicatie se numeste Google Play Games varianta Beta. Cu ajutorul acestei aplicatii, pasionati de jocuri de mobil pot juca jocurile lor preferate si pe calculator sau laptop. In versiunea Beta a aplicatiei Google Play pentru PC sunt disponibile in acest moment peste 100 de jocuri. Acestea ocupa spatiu insa marele avantaj este ca te vei putea juca jocul tau preferat folosind tastatura si mouse-ul si vei putea vedea jocul pe un ecran mai mare.

Un alt avantaj il reprezinta faptul ca daca folosesti acelasi cont de logare si pe mobil si pe laptop, atunci cele doua dispozitive se vor sincroniza. Pentru a folosi aplicatia Google Play Games varianta Beta pe laptop sau PC, dispozitivul va trebui sa indeplineasca cateva cerinte minime:

  • SO: Windows 10 versiunea 2004
  • Stocare: Hard disk / SSD, spatiul de stocare disponibil minim 10 GB
  • Grafica: Placa grafica GPU IntelR UHD Graphics 630 sau echivalenta
  • Procesor: 4 nuclee fizice de CPU (unele jocuri necesita un CPU Intel)
  • Memorie: 8 GB de RAM
  • Cont de administrator Windows, virtualizare hardware activa.

Iata seriile GPU pe care compania le recomanda: NVIDIA GeForce GTX seria: 600, 700, 800, 900, 10, NVIDIA seria Volta, NVIDIA seria GeForce 16, 20 sau 30, Intel Iris Xe Graphics, AMD Radeon HD 7790, 7850, 7870, 7950, 7970, 7990, AMD Radeon HD 8970, 8990, AMD Radeon R9 seria 200, AMD Radeon R7/R9 seria 300, AMD Radeon RX seria 400, AMD Radeon RX seria 570, 580, 890, AMD Radeon RX seria Vega, AMD Radeon seria VII, AMD Radeon seria 5000, 6000.

Google Play Games Beta s-a lansat si in Romania

Aplicatia Google Play Games Beta pentru PC se poate descarca de pe site-ul play.google.com/googleplaygames si apasati descarcare. In timpul instalarii vi se va cere sa activati Hypervision. SSD-ul trebuie setat ca unitate de stocare principala. Daca PC-ul sau laptopul satisface cerintele minime, aplicatia se va instala, daca nu satisface cerintele minime ti se va afisa un mesaj cu problema respectiva iar instalarea se va opri.

Configurarea Virtualizarii: Pentru a putea functiona jocurile de mobil pe PC, trebuie activata virtualizareaa pentru Windows. Dupa activare trebuie sa reporniti laptopul sau PC-ul. Inainte de a instala aplicatia trebuie sa aveti activat virtualizarea CPU.
Aplicatia Google Play Games Beta s-a lansat in peste 50 de tari.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII