Serial Netflix – Riverdale – sezoanele 5 si 6.
Primul sezon al serialului „Riverdale” a fost publicat pe Netflix la incepului anului 2017, iar pana in prezent serialul numara 5 sezoane.

Povestea serialului se desfasoara in jurul un grup de adolscenti in frunte cu Archie Andrews (interpretat de actorul K.J Apa). Primul sezon difuzat de Netflix are 10 episoade, iar povestea incepe cu moartea suspecta a lui Jason Blossom (rol interpretat de actorul Trevor Stines), un tanar adolescent apreciat de liceul la care studia. Evenimentele petrecute in vara il fac pe Archie sa reflecte mai bine asupra a ceea ce vrea sa faca cu adevarat si sa ia o decizie. Relatiile amoroase, intrigile si situatiile dificile din viata adolescentilor sunt puse in scena pe parcursul a celor 5 sezoane disponibile.

Rolul lui Archie Andrews (un jucator al echipei de fotbal a liceului si un pasionat al muzicii) este interpretat de actorul K.J. Apa, iar din distributie fac parte si alti actori precum:
– Lili Reinhart – o interpreteaza pe Betty Cooper, admiratoarea lui Archie;
– Camila Mendes – o interpreteaza pe Veronica Lodge, adolescenta bogata recent mutata in Riverdale;
– Cole Sprouse – joaca rolul lui Jughead Jones, cel mau bun prieten al lui Archie;
– Marisol Nichols, Madelaine Petsch, Luke Perry, Casey Cott, Ashleigh Murray, etc.

Serialul „Riverdale” are pana in acest moment 86 de episoade difuzate in perioada 2017- 2021 si este structurat in 5 sezoane:
– primul sezon – 13 episoade;
– sezonul doi – 22 de episoade;
– sezonul trei – 22 de episoade;
– sezonul patru – 19 episoade;
– sezonul cinci – 10 episoade.

Sezonul 5 a fost lansat pe Netflix in data de 20 ianuarie 2021 si sunt disponibile pentru vizualizare doar primele 10 episoade. Ultimul episod va fi difuzat pe 7 iulie 2021.

Serial Netflix – Riverdale – sezoanele 5 si 6.
„Riverdale” se incadreaza la categoria de varsta 13+ si este un serial adresat, in mare parte, adolescentilor. Serialul se incadreaza la genurile: crima, drama si mister, iar pe IMDb acesta a obtinut un rating de 6.9 dintr-un total de 121.592 de recenzii.

Sezonul 6 „Riverdale” a fost confirmat de Netflix. Seria va fi reinnoita cu noi episoade cel mai probabil la inceputul anului viitor (2022) si nu in octombrie asa cum ne-am obistuit in sezoanele 2,3 si 4. Sezonul 6 a fost anuntat la putin timp dupa publicarea primelor episoade din sezonul 5.

„Riverdale” ocupa locul 3 in Romania in top 10 cele mai vizionate seriale Netflix in momentul publicarii acestui articolului.

Update 11.11.2021: Sezonul 6 al serialului Riverdale va fi disponibil pe Netflix din 17 noiembrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU