Melos TV, Disco Mix, Apollonia TV, Euronews Romania si TV AS la NextGen
Operatorul de telecomunicatii numarul 1 la numarul de abonati, Digi, a facut astazi cateva modificari ale grilei de programe. Tot astazi, Nextgen a introdus in teste cateva canale noi. In acest material vom detalia modificarile facute de cei doi operatori.

Digi Romania a introdus astazi in grila digitala de cablu Profit News in varianta SD. In cursul zilei de azi, Profit News nu era introdus in grila digitala oficiala (era ascuns momentan, se putea receptiona doar la scanarea grilei cu optiunea Alti operatori, la cautare pe frecventa unde se afla si History Channel). Profit News fusese inlocuit in grila Digi in luna decembrie cu Prima News. Profit News este o televiziune cu licenta tematica – business si apartine companiei Clever Media Network. Intre timp, postul a fost eliminat din grila, acesta fiind doar un test.

O a doua noutate adusa de Digi Romania astazi este aceea ca in judete ca Arad, Alba, Brasov sau Timisoara au introdus pe frecventa 570 MHz 4 dubluri SD ale posturilor Rock TV, Rapsodia TV, Canal 33 si Exploris TV. Nu se cunoaste motivul pentru care au fost introduse aceste dubluri.

A treia modificare facuta astazi de RCS & RDS / Digi o reprezinta introducerea posturilor TVR Cultural si TVR Info pe analog, ambele canale au intrat in format SD. Cele doua posturi au inlocuit canalele Aleph News si Agro TV.

Melos TV, Disco Mix, Apollonia TV, Euronews Romania si TV AS la NextGen

Tot astazi, NextGen Roania a introdus neoficial (sub forma de test) canalele: Melos TV, Disco Mix, Apollonia TV, Euronews Romania si TV AS. Aceste canale au fost trecute acum cateva zile pe site-ul NextGen insa abia astazi au intrat efectiv in grila. Posturile au intrat anul acesta in lista must carry.

Nextgen apartine companiei Orange Romania Communications si ofera servicii de televiziune, internet fix si telefonie fixa. Digi ofera servicii de televiziune prin cablu si satelit, internet fix, telefonie fixa, telefonie mobila, internet mobil si energie.

Ultima modificare importanta a fost facuta in grila Digi acum 4-5 luni cand au introdus TVR Cultural HD. Cu toate ca pe 31 martie Digi a introdus canalul Party Mix HD, ieri a reintrodus varianta SD in locul celei HD.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII