Secretul lui Adaline / Resident Evil: Disparitia la AXN
Postul de televiziune AXN a pregatit pentru telespectatori un maraton de filme de actiune, filme ce vor fi difuzate de la ora 21 in minivacanta dedicata Zilei Nationale a Romaniei.

Day of the Falcon / Aurul Negru (2011) – 30 noiembrie, ora 21. Filmul Aurul Negru este realizat dupa romanul Sudul inimii scris de Hans Ruesch. Doi emiri se lupta pentru un teritoriu numit Coridorul Galben. Amar Al Salam (Mark Strong) si Nesib al Hobeika (Antonio Banderas) doresc acest teritoriu. Coridorul Galben este castigat de Amar.

La inceput, acest teritoriu nu insemna nimic pentru niciunul dintre cei 2, decat mandria ca unul domneste pe un teritoriu mai vast. Dupa 15 ani de la confruntarea celor 2 emiri, Nesib primeste de la o companie americana de extragere a petrolului o oferta de a-i lasa sa scoata petrol din Coridorul Galben. Cum acel teritoriu nu este al sau, Nesib incearca o alianta cu Amar prin casatoria fiicei sale cu fiul lui Amar.
Filmul Aurul Negru are durata de doua ore si 10 minute, pe IMDb a primit nota 6,6.

The Age of Adaline / Secretul lui Adaline (2015) – 1 decembrie, de la ora 21. Adaline Bowman (Blake Lively) descopera un lucru ce i-ar putea face invidiosi pe multi dintre noi si anume cum sa ramana tanara. Adaline ramane blocata la varsta de 29 de ani timp de 8 decenii.

Intr-o zi, ea il intalneste pe antropologul Ellis Jones (Michiel Huisman) de care se indragosteste nebuneste. La cina cu parintii lui Ellis, Adaline risca sa divulge secretul tineretii ei. Ea va lua o decizie importanta care ii va schimba viata doar pentru a ramane alaturi de cel pe care il iubeste.
Filmul Secretul lui Adaline are durata de o ora si 52 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Resident Evil: Extinction / Resident Evil: Disparitia – 2 decembrie, ora 21. Compania Umbrella Corporation a experimentat un virus care a transformat populatia planetei in zombii. Antidotul pentru acest virus este o fata pe nume Alice (Milla Jovovich) care a fugit din laboratoarele Umbrella Corporation.

Secretul lui Adaline / Resident Evil: Disparitia la AXN

Un grup de oameni care nu s-au transformat in zombi se aduna si vor sa ajunga in laboratoarele companiei pentru a face rost de antidot. In drumul lor, grupul da peste tot felul de pericole insa ei sunt protejati, fara sa stie, de Alice. Oare grupul de salvatori al omenirii va afla ca ADN-ul lui Alice este antidotul? Vor salva ei omenirea?
Filmul Resident Evil: Disparitia are durata de o ora si 34 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

UFO (2018) – 3 decembrie, ora 21. Mai multe aeroporturi din America raporteaza aparitia unor aparate de zbor neidentificate. Matematicianul Derek (Alex Sharp) alaturi de profesorul sau de matematica si sora lui Derek incep o investigatie personala fiind convinsi ca aceste aparate sunt OZN-uri. Investigatia le va aduce celor trei mari probleme cu politia, care incearca sa ascunda identitatea aparatelor zburatoare.
Filmul UFO are durata de o ora si 28 de minute, pe IMDB a obtinut nota 6,2.

Go With Me / Haide cu mine – 4 decembrie, ora 21. O tanara pe nume Lillian (Julia Stiles) se intoarce in orasul sau natal. Un fost politist, Blackway (Ray Liotta) incepe sa o hartuiasca. Niciun locuitor al orasului nu doreste sa o ajute pe Lillian sa scape de Blackway pentru ca le este frica de el. Toti o sfatuiesc pe aceasta sa plece din oras insa ea decide sa ramana si sa il infrune.
Filmul Haide cu mine! are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a primit nota 5,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.