Sefa de catedra cu Sandra Oh – Netflix
Netflix pregateste o noua serie de comedie numita Sefa de catedra (The Chair) care o va avea ca protagonista pe actrita Sandra Oh.

Serialul Sefa de catedra o urmareste pe Dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) in timp ce devine sefa de catedra a departamentului de engleza la universitatea de prestigiu Pembroke. Ji-Yoon va trebui sa faca fata provocarilor intampinate, aceasta fiind prima femeie care devine sef de catedra in cadrul Universitatii Pembroke si una dintre putinele persoane de culoare printre angajatii universitatii.

Sandra Oh este canadiana cu origini coreene iar in acest serial va trebui sa faca fata provocarilor intampinate ca membra a unei minoritati dar si ca femeie intr-o universitate dominata de barbati.

Sandra Oh este prima actrita cu origini asiatice care a fost nominalizata la un premiu Primetime Emmy, in prezent are 12 astfel de nominalizari datorita performantelor din Killing Eve (2018) sau Grey’s Anatomy (2005).

Sefa de catedra cu Sandra Oh – Netflix

In serialul Sefa de catedra vom vedea si alti actori precum Bob Balaban (nominalizat la un premiu Oscar cu Gosford Park – 2001), Ron Crawford (The Jack and Triumph Show – 2015), Marcia DeBonis (13 Going on 30 – 2004, Letters to Juliet – 2010), Everly Carganilla (Yes day – 2021), Jay Duplass (a castigat un premiu Primetime Emmy cu Wild Wild Country – 2018) si altii.

Noul serial de comedie va fi difuzat de Netflix din 20 august 2021 iar primul sezon va avea 6 episoade.

Razboiul cocainei: Regii din Miami – miniserie documentara Netflix

Din 4 august 2021 Netflix va adauga o noua miniserie documentara in 6 parti numita Razboiul cocainei: Regii din Miami (Cocaine cowboys: The kings of Miami) care descrie razboiul drogurilor din Miami si reprezinta continuarea filmului din 2006 numit Razboiul cocainei (filmul a obtinut pe IMDB nota 7.8 din aproximativ 13.000 de recenzii).

Seria documentara prezinta cazul in care au fost implicati Augusto „Willy” Falcon si Salvador „Sal” Magluta, acestia fiind acuzati ca au introdus ilegal in SUA aproximativ 75 tone de cocaina in anii ’80.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.