Sefa de catedra – sezonul 2 Netflix
The Chair / Sefa de catedra (2021) este cel mai nou serial marca Netflix care a fost adaugat pe platforma in cursul zilei acesteia.

Personajul principal al serialului Sefa de catedra este Kim-Ji Yoon (personaj interpretat de Sandra Oh), o profesoara de limba engleza ce este numita in functia de sefa de catedra la Universitatea Penbroke, prima femeie de culoare, care ocupa aceasta functie importanta. In functia de sefa de catedra, Kim va trece prin multe incercari atat pe plan profesional cat si personal.

Kim va trebui sa fie autoritara in fata studentilor dar va trebui sa isi indeplineasca si rolul de parinte singur al unui copil hiperinteligent si capricios, Ju He (personaj interpretat de Everly Carganilla). In serial sunt abordate cu haz cateva subiecte cu care se confrunta studentii din zilele noastre: dependenta studentilor de retelele sociale (Facebook, Instagram) sau diferentele culturale. Toate aceste probleme ale studentilor ii fac pe acestia sa nu mai fie atrasi de modul clasic de predare al profesorilor.

Primul sezon al serialului Sefa de catedra are 6 episoade. Serialul are replici taioase si conflicte credibile, conflicte intre elevi si profesori mai in varsta care simt ca nu sunt ascultati de studenti, conflicte intre studenti legate de rasism si altele.
Serialul Sefa de catedra este realizat de Amanda Peet si Annie Wyman.

Sefa de catedra – sezonul 2 Netflix

Netflix nu a confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 2 insa serialul este unul amuzant, cu actori buni, care abordeaza teme curente, astfel incat putem spera la cel putin inca un sezon. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare in acest sens.

Sandra Oh are varsta de 50 de ani, s-a nascut in Canada si a castigat 2 premii Globul de Aur. A mai jucat in seriale ca: Anatomia lui Grey, Obsesia Evei dar si in filme precum Ben (1997), Hard Candy sau Defendor (2009)

In acest serial ii vom vedea pe actorii David Morse (decanul universitatii, Dean Paul Larson), Bob Balaban (Elliot Rentz), Jay Duplass (Bill Dopson), Joanna Hambling (Holland Taylor). Johana Hambling este cunoscuta publicului din Romania din serialul Doi barbati si jumatate unde a jucat rolul mamei lui Charlie.

Serialul Sefa de catedra are 6 episoade a cate 30 de minute si s-a filmat in SUA, Pennsylvania. Seria este o drama / comedie si promite a fi un serial captivant.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.