Seriale disponibile pe BBC First HD – The Pursuit of love si Cleaner.

BBC Studios a anuntat ieri lansarea oficiala a postului BBC First HD in Romania. Pentru moment, postul britanic de televiziune BBC First se afla in pachetul de baza al operatorului Digi.

Nu se stie daca acest canal va intra si la alti operatori de cablu din tara noastra sau va ramane exclusiv, pentru o perioada doar in grila operatorului Digi.

Postul de televiziune BBC First HD se adreseaza iubitorilor de seriale si filme britanice. In acest material va vom recomanda cateva seriale britanice ce se vor regasi in grila postului BBC First HD, in urmatoarea perioada. Mai exact, lunile in care vor fi difuzate sunt noiembrie si decembrie 2022.

Seriale disponibile pe BBC First HD:
The Pursuit of Love / In  Cautarea iubiri 2021
– din 23 noiembrie ora 21:30. Actiunea serialului se desfasoara intre cele 2 razboaie mondiale in Europa. Linda Radlett (Lily James) si verisoara ei Fany Logan (Emily Becham) sunt doua tinere nonconformiste care fac orice pentru a-si gasi fericirea.

Cele doua tinere sunt in cautarea sotului ideal. Prietenia celor doua este pusa la incercare atunci cand Linda decide sa nu fie o femeie de casa ci sa fie o femeie libertina in timp ce Fany se multumeste cu statutul unei femei familiste.

Serialul „In cautarea iubiri” (1 sezon cu un total de 3 episoade) a obtinut pe IMDb nota de 6.7.

The Cleaner / Curatatorul ( 2021) –  din 12 noiembrie de la ora 21:30.
Serialul Curatatorul spune povestea lui Paul Wickester (Greg Davies) care are o meserie mai ciudata. Wickester lucreaza cu politia, fiind anhajat ca tehnician curatare.

Treaba lui este sa curete, dupa ce politia strange probe de la locul unei crime. Daca Wickester si-ar face doar treaba ar fi totul ok insa el este un om galagios caruia ii place sa barfeasca si acest lucru ii va crea mari probleme. Pentru acest rol, Greg Davies a obtinut un premiu BAFTA.

Serialul Curatatorul are 2 sezoane cu un total de 12 episoade. Durata medie a unui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7.

Chelsea Detective/ Detectivul Chelsia ( 2022). – din 12 decembrie de la ora 21:30. Detectivul Max Arnold (Adrian Scarborugh) si detectivul Prya Shamsie (Sonita Henry) rezolva cazurile de crima dintr-un  cartier londonez luxos.

Serialul „Detectivul Chelsea” are 2 sezoane cu un total de 6 episoade. Durata medie a unui episod este de 1h si 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Silent Withnes / Martor tacut ( 1996) – din 6 decembrie ora 21:30 va fi difuzat sezonul cu numarul 24.

Dr. Nikki Alexander (Emilia Fox) este de profesie patolog criminalist. Ea, alaturi de echipa sa, ii ajuta pe politisti sa rezolve cazuri de crime cu autor neidentificat. Nikki descopera criminalul prin analiza cadavrelor ajunse la morga. Serialul Martor tacut este cel mai longeviv serial britanic avand 25 de sezoane ce insumeaza 229 de episoade. Durata fiecarui episod este de 2 h pe iar pe IMDb a obtinut nota 7,9. In ianuarie 2023 in Marea Britanie se va lansa sezonul cu nr 26. In Romania BBC mai detine posturile BBC News si BBC Earth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. De când l-am descoperit, este canalul meu preferat. După mine, a depăşit Epic, pe care se cam repetā serialele. Personal, mi-am dorit mai multe serialele britanice de la primul episod din Midsummer Murders văzut. Acum nu ştiu dacă să îmi schimb operatorul (să trec la Digi) sau să sper că Orange îl va introduce în grilă…
    Mai aştept puțin, dar dacă cineva poate spune dacă sau când va apărea în grila Orange, m-ar ajuta mult. Mulțumesc!

  2. Dacă nu are filme cu s..x noaptea degeaba. Nu prea au englezii seriale așa bune. E un epic drama m-ai micuț. Doctor who serialul are sute de episoade, când să îl urmărești.