Serial The last of us – HBO GO
HBO GO pregateste un nou serial numit The last of us, dupa cunoscutul joc video lansat in 2013.

Serialul se va desfasura intr-un scenariu post-apocaliptic, Joel si Ellie sunt obligati sa depaseasca obstacole brutale traversand SUA dupa o pandemie care a decimat intreaga lume.

Povestea incepe la 20 de ani dupa ce o pandemie a distrus civilizatia moderna iar Joel, un supravietuitor dur este angajat sa o scoata pe Ellie, o fata de 14 ani, dintr-o zona aflata in carantina. Cei doi trec prin multiple situatii dramatice, intampinand criminali si monstri, in incercarea de a ajunge intr-o zona sigura, intamplari care ii va apropia si va construi increderea intre cei doi.

Distributie serial The last of us
Singurii actori anuntati pentru distributia serialului sunt protagonistii Pedro Pascal (Wonder Woman 1984 – 2020, Urzeala tronurilor – 2014, In mintea criminalului – 2014, Narcos) si Bella Ramsey (Urzeala Tronurilor, Judy – 2019). Cei doi au jucat si in serialul de succes Urzeala Tronurilor, Pedro Pascal a interpretat rolul lui Oberyn Martell iar Bella Ramsey a interpretat rolul Lyannei Mormont.

Serialul va fi realizat cu ajutorul lui Craig Mazin (Cernobil – 2019, The Hangover Part II – 2011) si Neil Druckman (co-fondatorul companiei care a dezvoltat jocul video The last of us, Naughty Dog si scenaristul jocului).
Genul serialului va fi drama, horror si aventura.

Scenariul serialului The last of us va acoperi evenimentele din primul joc insa exista posibilitatea sa vedem si o parte din scenariul celui de-al doilea joc publicat de Sony Computer Entertainment. De asemenea, exista sanse ca serialul sa se intinda pe mai multe sezoane, nefiind limitat la un singur sezon.

Primul joc The last of us a fost lansat in 2013, iar a doua parte in 2020. Jocurile au primit numeroase premii, inclusiv Game of the year in 2013, atat datorita gameplay-ului cat si pentru scenariu.

Data lansare serial The last of us pe HBO GO
HBO nu a confirmat data lansarii acestui serial insa cel mai probabil vom putea vedea primele episoade anul urmator. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare despre acest subiect.

Update 20.11.2022: The Last of us va avea premiera pe HBO si HBO Max pe 16 ianuarie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU