Sweet Tooth – serial fantezie Netflix
Sweet Tooth: Un baiat cu cornite este un serial de fantezie care va fi lansat in curand de Netflix. Serialul este bazat pe benzile desenate create de Jeff Lemire.

Rezumat serial Sweet Tooth: Un baiat cu cornite
Cu 10 ani in urma, un eveniment ciudat a dus la nasterea unor hibrizi, bebelusi nascuti jumatate oameni, jumatate animale. Nestiindu-se daca hibrizii sunt cei care au dus la aparitia unui virus temut, multi oameni se tem de acestia si ii vaneaza. Dupa un deceniu de viata traita intr-o cabana izolata, un baiat care este jumatate animal, Gus, se imprieteneste cu singuraticul Jepperd iar impreuna pornesc intr-o aventura extraordinara de-a lungul a ceea ce a ramas din Statele Unite ale Americii. Serialul va detalia originea lui Gus si trecutul lui Jepperd, o poveste plina de aliati dar si de inamici.

Rolul principal este interpretat de Christian Convery (Venom – 2018, Beautiful Boy – 2018, Playing with Fire – 2019) iar in distributia serialului vom vedea si alti actori precum Nonso Anozie (The Last Legion – 2017, Conan the Barbarian – 2011), Stefania LaVie Owen (The Lovely Bones – 2009), Aliza Vellani (The Twilight Zone – 2019, Upload – 2020), James Brolin (Traffic – 2000, The Amityville Horror – 1979, Westworld – 1973) sau Naledi Murray (The Undoing – 2020).

Sweet Tooth – serial fantezie Netflix
Noul serial va fi lansat de Netflix pe 4 iunie 2021 iar primul sezon va avea 8 episoade. In functie de succesul acestui serial, putem lua in considerare o posibila reinnoire a serialului cu sezonul 2 insa avand in vedere succesul serialelor de fantezie pe Netflix, consideram ca exista sanse in acest sens. Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare despre acest subiect.

In ceea ce priveste serialele de fantezie si aventura, reamintim ca Netflix a adaugat un nou serial numit Mostenirea lui Jupiter, disponibil pe platforma online din 9 mai, cu Josh Duhamel, Ben Daniels si Leslie Bibb. Pe IMDB, serialul a strans deja 10.668 de recenzii, obtinand nota 6.9.

Update 29.07.2021: Neflix a confirmat reinnoirea serialului cu sezonul 2;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU