Seriale romantice spaniole de epoca – Netflix
In acest articol vom continua sa va recomandam cateva seriale de pe platforma de straming Netflix. De data aceasa ne vom adresa celor calora le plac serialele romantice de epoca.

Velvet (2014) este un serial spaniol disponibil pe Netflix, alcatuit din 4 sezoane. A fost difuzat in trecut si de Happy Channel. In Spania anului 1958, in Madrid, se infiripa o tulburatoare poveste de dragoste intre o simpla croitoreasa care viseaza sa devina designer si un patron de magazin unde lucreaza aceasta croitoreasa. Ana Ribera (interpretata de actrita Paula Echevarria) se indragosteste de Alberto Marquez Navarro (interpretat de actorul Miguel Angel Silvestre). Dragostea celor 2 intra in impas in momentul in care Alberto este nevoit sa se casatoreasca cu Cristina Otegui (Manuela Velasco) pentru a scapa de datorii.

Serialul Velvet are 4 sezoane si un total de 55 de episoade. Dupa acest serial s-a facut si un spin-off (Velvet Coleccion – 2017 – disponibil si acesta pe platforma Netflix). Pe IMDb serialul Velvet a obtinut nota 8.

Marile nimanui (Alta mar – 2019). Serialul are 3 sezoane, anul trecut cei de la Netflix anuntasera ca vor lansa si sezonul 4 insa acest ultim sezon nu a mai fost produs. Serialul Marile nimanui spune intamplarile prin care trec 2 surori in anii ’40 pe un vapor intr-o calatorie din Spania in Brazilia. Pe vapor, Carolina (Alejandra Onieva) si Eva (Ivana Baquero) il vor intalni pe ofiterul Nicolas Vazquez (Jon Kortajarena) pe care il vor ajuta sa prinda un criminal in serie care incepe sa ucida pasagerii vasului.
Pe IMDb, serialul Marile nimanui a obtinut nota 6,8 iar serialul are 22 de episoade.

Seriale romantice spaniole de epoca – Netflix

Centralistele (Las chicas del cable – 2017). Acest serial spune povestea a 4 tinere care se angajaza drept centraliste la o companie de telefoane din Madrid in anul 1920. In acest serial vom vedea cat de greu le-a fost celor 4 femei sa demonstreze ca si femeile pot munci si pot fi independente la fel ca barbatii, in 1920 societatea spaniola era dominata de barbati si se confrunta cu un Razboi Civil. Cele 4 centraliste sunt: Alba Romero (Bianca Suarez), Angeles Vidal (Maggie Civantos), Carlota Senillosa (Ana Fernandez), Marga Suarez (Nadia de Santiago).
Serialul Centralistele are 6 sezoane a cate 8 episoade fiecare sezon iar pe IMDb serialul a obtinut nota 7,6.

Vreme de razboi (Tiempos de guerra – 2017). In anul 1921, Ducesa Victoria (Alicia Borrachero) si cateva femei bogate din Madrid infiinteaza un spital de campanie in Melilla, Maroc pentru a ajuta ranitii Razboiului Rifului. Aceste asistente de ocazie (fara experienta in domeniul medicinei) vor salva multe persoane. Salvatoarelor li se va alatura Julia (Amaia Salamanca) care isi cauta fratele si logodnicul, plecati pe front.
Serialul are doar un sezon alcatuit din 13 episoade.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.