Seriale turcesti ATV
ATV (Actual Television) este cel mai vizionat post de televiziune din Turcia, este detinut de grupul Kalyon, a fost lansat in 1993 si difuzeaza seriale turcesti. In acest articol vom mentiona care sunt serialele turcesti marca ATV lansate in ultimii ani.

Akinci (2021) cu Sukru Ozyildiz, Büsra Develi si Yildiray Sahinler prezinta aventurile moderne ale unui erou cu radacini in Imperiul Otoman care incearca sa protejeze orasul sau cu orice cost. Pe IMDB, serialul are o nota foarte slaba, 2.6 din aproximativ 1.100 de recenzii si 20 de episoade difuzate pana in prezent.

Fratii mei (For my family / Kardeşlerim – 2021) cu Celil Nalcak, Halit Özgür Sari si Cüneyt Mete. Patru frati incearca sa razbata in viata dupa moartea parintilor. Nota serialului este 6.7 din 416 recenzii si au fost difuzate 14 episoade.

Vai, tineretea mea! (Lost Youth / Gençligim Eyvah – 2020). Arif si Zekeriya sunt liderii unor kebaberii rivale situate pe aceeasi strada. Acestia erau prieteni insa competitia si incapatanarea ii fac sa devina rivali.
Vom vedea actori precum Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen si Günay Karacaoglu iar serialul are momentan 17 episoade.
Nota IMDB: 5.5 din 160 de recenzii.

Seriale turcesti ATV

Maria si Mustafa (2020). Serialul este construit in jurul unei povesti de dragoste imposibile intre columbiana Maria si mostenitorul puternicei familii din Urgup, Mustafa.
In rolurile principale vor juca actorii Jessica May si Hilmi Cem Intepe.
Numar episoade: 17.
Nota IMDB: 3.6 din 126 recenzii.

Dragoste si secrete (Love and secrets / Kimse Bilmez – 2019). Serialul prezinta povestea extraordinara de dragoste dintre Ali si Sevda. Sevda este o tanara frumoasa si energica care viseaza sa devina vedeta iar Ali are un trecut misterios. Vom vedea in rolurile principale actorii Özgü Kaya si Keremcem.
Numar episoade: 27.
Nota IMDB: 6.3 din 484 recenzii.

Hercai (2019). Ebru Sahin si Akin Akinözü pot fi urmariti in rolurile principale in Romania pe Kanal D, asa cum am mentionat intr-un articol anterior.
Numar episoade: 69.
Nota IMDB: 6.8 din aproximativ 2.300 de recenzii.

Osman Intemeietorul (The Ottoman / Kurulus: Osman – 2019). Seria se concentreaza pe viata lui Osman Bey, fiul lui Ertugrul Gazi si fondatorul Imperiului Otoman.
Numar episoade: 69.
Nota IMDB: 7.8 din aproximativ 4.700 de recenzii.

Dealul Soimului (Falcom Crest / Sahin Tepesi – 2018). In serial este descrisa povestea de dragoste imposibila a doi tineri care provin din familii rivale.
Numar episoade: 20.
Nota IMDB: 4.9 din 446 de recenzii.

Petale de singuratate (Orphan Flowers / Kirgin Çiçekler – 2015). Eylül este o tanara de 15 ani abuzata de tatal sau. Mama ei nu o crede si o trimite la orfelinat. Eylül isi face prietene la orfelinat, fiecare avand o poveste diferita. Biran Damla Yilmaz interpreteaza rolul lui Eylül.
Serialul Petale de singuratate are 113 episoade difuzate in perioada 2015 – 2018.
Nota IMDB: 5.6 din 778 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Să înteleg că acest post o să apară pe piață media din România???? Seriale noi apar în toată lumea, ar trebui rubrica specială pe site cu seriale din toată lumea, nu numai de la turcaleti