Agniphera / Jocul cu focul – serial indian Pro 2
Postul de televiziune Pro 2 va difuza din data de 19 februarie un nou serial indian de mare succes. Serialul se numeste Agniphera / Jocul cu focul (2017) si se va difuza din 19 februarie, de la ora 16, in fiecare zi.

Anurag Singh (Ankit Gera) este un tanar care a studiat in Anglia, la Londra. Dupa ce revine de la studii, Anurag afla ca doua femei doresc sa se insoare cu el. O studenta la drept, Shrishti (Simaran Kaur), care este dorita de o parte a familiei a lui Anurag si pe care o iubeste si el, iar a doua femeie este Ragini (Yukti Kapoor), o fata bogata si rasfatata care este dorita de mama lui Anurag.

Personajul principal masculin al acestui serial se va casatori cu Shrishti insa la fericitul eveniment se vor intampla evenimente ce le vor schimba destinul tuturor. Dupa un timp actiunea, serialului se muta cu aproximativ 20 de ani mai tarziu unde vom vedea destinele celor doua fete, Shrishti si Ragini.

Actorul Ankit Gera a mentionat despre serialul Jocul cu Focul ca povestea este diferita de alte seriale indiene. Anurag, personajul lui Ankit, este un tip rasfatat care incearca sa isi multumeasca familia prin alegerea miresei potrivite. Ragini, personajul negativ al acestei povesti, este o fata aspra, dura dar are propriile ciudatenii care o fac adorabila. Asa si-a caracterizat actrita Yukti Kapoor personajul sau.

Agniphera / Jocul cu focul – serial indian Pro 2

Simran Kaur a declarat despre personajul sau, Shrishti, ca este fata perfecta cu valori traditionale. Shrishti este o fata care, prin educatia ei, face dreptate tuturor celor din jurul sau.

Ankit Gera (Anurag) are 34 de ani si s-a casatorit cu Rashi. Casatoria celor doi a fost o casatorie aranjata de familie. Yukti Kapoor (Ragini) are 30 de ani si a mai jucat in serialul Mica mireasa. Simran Kaur (Shrishti) are 29 de ani si prezinta stirile unui post de televiziune din India.

Serialul Jocul cu focul are un total de 482 de episoade. Va inlocui in grila postului Pro 2 un alt serial indian, In calea fericirii. Pe IMDb a obtinut nota 6.4 din doar 18 recenzii.

Postul de televiziune Pro 2 difuzeaza seriale mexicane, turcesti si indiene.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. De ce tot schimbați proggramele?jocul cu focul de ce nu difuzați la sfârșitul săptămânii . Sâmbătă și duminică nu este nici un program bun .macarfilmele indieni sa bifuzati. Mulțumesc