Seriale turcesti Happy Channel
Happy Channel este unul dintre posturile de televiziune care difuzeaza in Romania seriale turcesti, alaturi de Kanal D, Pro 2 si Pro Gold. In acest articol vom mentiona serialele turcesti difuzate in prezent de Happy Channel, actualizand aceasta lista pe masura ce vor interveni modificari. Aceste productii genereaza o mare parte a audientei televiziunii Happy Channel.

Mostenirea / Emanet (2020). Kevser a crescut intr-un cartier umil si sarac, ea se casatoreste cu fiul instaritului om de afacer Kirimli insa tatal ei nu este de acord cu aceasta casatorie, motiv pentru care rupe orice legatura cu ea. Atunci cand isi pierde sotul, Kevser se regaseste in casa rece a familiei Kirimli, impreuna cu fiul ei Yusuf, fara a avea o directe in viata. Intr-o zi, Kevser moare intr-un accident, lasandu-l pe Yusuf intr-o casa plina de oameni rai, care nu il vor acolo.

Serialul turcesc Mostenirea a obtinut recenzii bune, pe IMDb avand nota 8 din aproximativ 1.100 de recenzii. In prezent, Happy Channel difuzeaza acest serial de luni pana vineri, de la ora 18:00.

Juramantul / Yemin (2019). Reyhan este o tanara modesta si frumoasa, crescuta la tara intr-un mod traditional. Ea ramane orfana dupa moartea mamei, moment in care viata ii este schimbata radical.

Serialul Juramantul este difuzat de Happy Channel de luni pana miercuri, de la ora 20:00. Pe IMDb a obtinut nota 6.7 din 938 de recenzii insa, conform recenziilor trimise de cititorii media-max.ro, regia este foarte slaba.

Tine-ma de mana / Elimi birakma (2018). Povestea este conturata in jurul unei fete pe nume Azra care studiaza in SUA pentru a deveni un bucatar profesionist, asemenea tatalui ei.

Putem vedea aceasta productie de luni pana vineri, de la ora 22:00. Pe IMDb are nota 6.5 din aproximativ 1.300 de recenzii.

Seriale turcesti Happy Channel

Legea familiei / Çukur (2017) se poate vedea pe Happy Channel de luni pana vineri, de la ora 23:00. Actiunea se desfasoara intr-un cartier periculos condus de familia mafiota Koçovali.
Pe IMDb are nota 7.4 din aproximativ 13.000 de recenzii.

Flacarile destinului / Alev Alev (2020). Realizat dupa productia franceza Le Bazar de la Charité, serialul prezinta vietile a trei femei care vor fi schimbate complet in urma unui incendiu.
Flacarile destinului poate fi vizionat joia si vinerea de la ora 20:00 iar pe IMDb a obtinut nota 7 din 981 recenzii.

Majoritatea serialelor difuzate de Happy Channel sunt turcesti iar postul emite atat in format SD cat si in format HD (1080i). Daca doriti sa va schimbati televizorul/monitorul cu unul mai performant pe care sa puteti viziona Happy Channel intr-un format superior, puteti cauta televizoare sau monitoare prin anunturile OLX. Pana pe 30 noiembrie livrarea este gratuita folosind optiunea Livrare prin OLX.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU