Zvonuri angajati Pro TV Antena Digi 24
In acest articol vom mentiona toate informatiile despre venirile si plecarile reporterilor, jurnalistilor, comentatorilor si a altor angajati din mass media. In plus, in sectiunea de comentarii se poate discuta orice despre acest subiect, atat zvonuri cat si informatii care sunt deja oficiale.

Indiferent ca este vorba de Pro TV, Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Digi 24, Realitatea Plus, Romania TV, Euronews sau posturile TVR, in acest articol vom mentiona cele mai importante veniri si plecari ale angajatilor posturilor de televiziune din Romania.

Mai jos vom vedea cele mai importante mutari efectuate de angajatii posturilor de televiziune, printre care cea mai importanta ar fi plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D.

Dan Negru a incetat sa mai fie angajat al trustului Intact dupa 22 de ani, acolo unde a devenit cunoscut pentru emisiunile prezentate (Te pui cu blondele, NextStar, Ciao Darwin, Plasa de stele, Ghiceste varsta, Academia vedetelor si altele) dar mai ales pentru Revelioanele prezentate, plasand postul in topul audientelor.

Zvonuri angajati Pro TV Antena Digi 24

In trecut, Dan Negru a lucrat si pentru Televiziunea Romana iar noua sa casa va fi Kanal D. Inca nu au fost anuntate informatii privind emisiunile ce vor fi prezentate de Dan Negru la Kanal D insa cel mai probabil acestea vor fi tot emisiuni tip quiz-show. Vom anunta prin articole separate atunci cand vom avea informatii despre emisiunile pe care Dan Negru le va prezenta la Kanal D.

Printre ultimele emisiuni moderate de Dan Negru pentru Antena 1 a fost Legendele, cu Dan Negru.

Printre ultimele veniri se numara Marius Huc (va ocupa functia de director de programe) si Dana Chera (va modera emisiuni tip talk-show) la Etno TV.

Nu ezitati sa lasati un comentariu in sectiunea de mai jos pentru orice informatie legata de venirile si plecarilor angajatilor posturilor TV, chiar daca momentan sunt doar zvonuri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

20 COMENTARII

 1. Bună Sobi! Am aflat într-un articol ca ar fi șanse mari ca Octavia Geamănu care este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din televiziune sa plece de la Antena 1
  Dacă vrei îți pun sursa de unde am aflat! Dar sa nu te superi pe mine ca am scris aici
  Știu ce am zis atunci dar cu toate astea tu ai fost la zi cu toate noutățile mai ales despre ședințele CNA și introducerea de canale noi!

 2. Vitalie Cojocari, unul dintre cei mai vechi reporteri de la PRO TV, va pleca de la PRO TV la Euronews România. A lucrat la PRO TV încă din 2005 ca reporter la PRO TV Chișinău, iar din 2006 până în 2022 a venit la București unde a fost reporter la PRO TV.

 3. Ionuț Cristache pleacă de la TVR după 5 ani și jumătate și se pare că România 9 va fi scoasă din grila de programe al TVR 1.

  Decizia a venit după ce Doina Gradea nu mai este șeful TVR și Ramona Săseanu a fost numită ca șef interimar la TVR, dar și emisiunea lui a fost mutată de la 21:00 la 17:00 din vara lui 2021 și a încercat să-i mute emisiunea lui înapoi la 21:00, dar a pierdut procesul cu TVR și emisiunea lui a rămas la ora 17:00.

  Deci încă o vedetă părăsește TVR, după Adelin Petrișor și Daniel Coman care au părăsit TVR pentru Euronews România după ce au trecut de testele ale viitorul post de știri.

 4. Kanal D va avea un matinal care va intra în grila de primăvară. A mai avut un matinal prin 2010-2011, dar a fost un proiect eșuat din câte știu eu.
  În echipa matinalului de la Kanal D vor fi: Bursucu (Adrian Cristea, cel care prezintă Teo Show și Roata Norocului), Viviana Sposub (fosta concurentă Bravo, ai stil! și a mai fost la PRO TV, unde a participat la Ferma și a mai fost și în echipa Vorbește lumea), George Tănase (cunoscutul comediant de stand-up, a fost participant la emisiunea iUmor, unde a ajuns până la finală și a mai făcut și din echipa lui Mihai Bendeac de la În puii mei!) și Flavia Mihășan (a fost asistentă la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a plecat în urmă cu 3 ani din cauza că a fost în concediu de maternitate și ar urma să devină mamă, dar după ce a născut, a părăsit emisiunea matinală de la Antena 1).

  O minune pentru Kanal D: În sfârșit, are o emisiune matinală după 11-12 ani. Momentan nu știm când va fi prima ediție și la ce ora va fi difuzată, anunțul a fost făcut în contextul după ce Dan Negru a venit de la Kanal D după ce a părăsit Antena 1.

 5. Dan Negru va realiza un quiz-show la Kanal D, dar momentan nu știm ce emisiune va fi și a fost anunțat un casting pentru prima emisiune realizată de Dan Negru la Kanal D care de abia a început.

 6. Noutăți despre Prima TV:
  Livia Graur va prezenta Focus la prima oră temporar în locul lui Daniel Osmanovici și Irina Gologan, deoarece Daniel Osmanovici a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și este în izolare. De asemenea, Irina Gologan va sta și ea în izolare timp de 5 zile după ce a contactat direct pe Daniel Osmanovici, care are COVID-19. Livia Graur lucrează la Prima TV din 2001, a prezentat mai întâi rubrica Meteo pentru Focus Prima TV până în 2013, iar din 2013 a început să prezinte știri la Prima TV, chiar am citit articole legate de Prima TV pe mai multe site-uri din câte știu eu și chiar sursele sunt adevărate.
  De câteva zile, a mai fost anunțat că și Focus de la prima oră se mută de la ora 7 la ora 8, la chiar o lună după ce producătorul emisiunii, Septimiu Sărățeanu, a părăsit Prima TV.
  Anca Serea nu va mai prezenta știri din sport de weekend la Prima TV. Ea a primit o ofertă: Dacă va prezenta emisiunea Supernanny, dar cel mai probabil varianta va fi negativă și nu va mai prezenta. Momentan, știrile din sport de weekend la Prima TV sunt prezentate de prezentatoarele știrilor din sport care prezintă în timpul săptămânii la Prima TV: Marina Nițoiu și Maria Iordănescu.

  Ce se întâmplă cu Prima TV? Văd că Tomșă are doar idei falimentare, au plecat foarte mulți angajați, mai mulți angajați au fost dați afară și am înțeles că urmează un val de concedieri de la firma care deține Prima TV. Salariile întârzie cu o lună, grafica și promo-uri au aspect de amatori și Prima TV mai are și probleme financiare. Oricum, Prima TV nu mai merge bine de când a preluat din nou Burci la sfârșitul anului 2013, au plecat foarte multe vedete precum Andreea Raicu și Mihai Găinușă, a intrat în insolvență în 2015, iar postul a fost scoasă la vânzare din 2019, și a ieșit din insolvență din 2020 chiar după ce Adrian Tomșă a preluat postul Prima TV. Adevăratul Prima TV a fost cea până în 2013, mai ales când postul a fost deținut de ProSiebenSat.1 Media (în trecut, SBS Broadcasting Group) și acum, văd că este în moarte clinică: Relansatul Prima TV de Adrian Tomșă a devenit un proiect eșuat și tot un proiect eșuat va rămâne.

 7. Noutăți despre Euronews România:
  Cameramanul Sorin Mișcoci a intrat în echipa Euronews România. El va fi manager de producție al stației de știri care va fi lansată în această primăvară. El va coordona toată activitatea de producție a Euronews România. Dinainte de Euronews România, el a lucrat la Prima TV și PRO TV unde a fost corespondent la Sibiu, iar în 2005 a intrat în atenția publică, când a fost răpit în Irak împreună cu Marie Jeanne Ion (care va fi coleg cu ea la Euronews România și de asemenea, el face echipă cu ea), iar doi ani mai târziu, a trecut la poziția de cameraman la finalul anului 2007, când a fost Băsescu ca președintele României. De aproape 20 de ani, a fost corespondent Euronews pentru România și are o relație îndelungată cu rețeaua internațională de știri.
  Alte nume care au mai venit la Euronews România:
  -Adi Burca, care vine de la PRO TV. La PRO TV a fost operator care a lucrat la știri, dar și la emisiunea lui Cătălin Măruță.
  -Elena Cosma, care a fost la Digi 24 și la PRO TV.
  -Răzvan Nicolescu, care a fost la Realitatea TV, Telekom Sport, Digi 24 și Aleph News.
  -Adrian Ghiță, care vine de la Antena 3.

  Toate informațiile sunt luate de la Pagina de media. Mâine, adică marți mai aflu noutăți despre angajați de la posturi de televiziune și posturi de radio.

 8. Dacă tot vorbim de angajați ai posturilor de televiziune, vorbim și de angajați ai posturilor de radio.
  Fosta „veveriță” a lui Măruță, Alina Chinie, va prezenta emisiunea Clubul de Seară (difuzată între orele 19 și 21). Ea este cunoscută pentru vocile ei dublate în desene animate, printre care și prințesele Disney. Ea îi va lua locul lui Toader Păun, care a prezentat timp de mai mulți ani emisiunea de seară de la Europa FM, deoarece Toader Păun este directorul de programe al postului Europa FM din septembrie 2021 și el se va ocupa în continuare directorul de programe, de interviurile „Oameni de milioane”, dar și de emisiunea „Misiunea Verde”, în care este alături de Mona Nicolici.
  Tot la Europa FM, postul va avea și o emisiune nouă: Radio Cinema, moderată de Iulia Verbancu. Emisiunea a debutat pe 5 februarie 2022 la ora 12:00 și va fi difuzată în fiecare sâmbătă de la 12:00. Emisiunea este dedicată pentru marilor și micilor ecrane și actorilor și producțiilor care scriu istorie. Fiecare ediție va avea parte și de un podcast ”concentrat”, unde va fi găsită pe site-ul oficial Europa FM și la principalele platforme de streaming.

  Astea sunt noutățile pentru Europa FM, care este radio-ul care difuzează muzică din anii 80 până în prezent și sloganul lor este „Pe același frecvență cu tine!”. Toate sunt luate de la Pagina de media.

 9. Dan Negru fără antena 1 e zero. El era bun la antena 1.Singurul star care face rating oriunde merge e Liviu Vârciu. Dan Negru era bun la concursuri cu premii în bani gen „Dottoressa” de la italieni, unde te pune sa alegi o valiză. În ultimul timp e expirat Dan Negru. Mai bine iese la pensie sau se apucă de altceva.

 10. Se pare că emisiunea Show Blitz a fost scoasă din grila Antenei 3, pentru că una dintre prezentatoarele de la Show Blitz, Georgiana Murgilă, a părăsit Antena 3 pentru Etno TV.

  În locul emisiunii Show Blitz, a fost introdusă de la ora 23:00 emisiunea Dar și Har, moderată de Maria Coman și știrile nopții sunt de la 00:00 până la 01:00.

  Se pare că Ana-Maria Bujor va rămâne doar editor la Antena 3 după plecarea lui Georgiana Murgilă de la Antena 3 la Etno TV.

 11. Conform DC News, Dana Chera și-a început activitatea la Etno TV începând de astăzi, 5 februarie 2022, la ora 15:00. Etno TV a început să fie un post generalist.

 12. Ați omis și plecarea lui Marius Tucă de la Aleph Media. A lucrat la Aleph News, Smart TV și Smart Radio de când a preluat Smart FM în 2015 de la Valentin Nicolau, fost șef TVR care a decedat la începutul anului 2015. La Aleph News realiza emisiunea Marius Tucă Show, bazat pe emisiunea care a făcut-o la Antena 1 din 1997 (ca Milionarul de la Miezul Nopții) până în 2007 (ultima ediție a fost cu cazul Elodia).