Serialul Andor se va vedea pe Disney Plus
In acest articol vom continua sa detaliem seriale disponibile pe platformele de streaming, vom mentiona tot ce stim despre serialul Andor (2022) care s-a lansat aseara peste ocean la Hollywood si care va fi disponibil pe Disney+ din 21 septembrie.

Serialul Andor face parte din universul Star Wars si este un thriler plin de actiune si spionaj. Andor este un prequel iar actiunea se desfasoara cu 5 ani inaintea evenimentelor din filmul Rogue One: O poveste Star Wars (2016).

Era din Andor este plina de pericole, intrigi si dezamagiri. Serialul il are in prim plan pe Cassian Andor (Diego Luna) care isi incepe calatoria destinului, destin care il va face un erou rebel.

Serialul prezinta lumea Star Wars din perspectiva oamenilor obisnuiti care sunt persecutati de Imperiu. Andor le va arata fanilor ce inseamna o rebeliune, actiunile intunecate ale spionilor si agentilor secreti ai Rebeliunii.

Pe 21 septembrie, platforma Disney+ va pune la dispozitia fanilor lumii Star Wars primele 3 episoade din serialul Andor, dupa aceea va fi disponibil cate un episod pe saptamana. Andor este unul dintre cele mai lungi seriale marca Star Wars, productie live action.

In Andor, droidul sarcastic K-2SO nu va aparea cel putin in primul sezon, acesta fiind foarte apreciat de fanii genului insa in serial vor aparea primii soldati rebeli ai imperiului dar si formatiunile de lupta Death Troopers, cele care au aparut si in filmul Rogue One: O poveste Star Wars.

Serialul Andor se va vedea pe Disney Plus

In acest serial nu vor exista sabii Jedi. Multi dintre actorii care au jucat in Rogue One: O poveste Star Wars vor aparea si in serialul Andor. Printre acesti actori ii vom mentiona pe: Diego Luna, Genevive O’Reilly, Forest Whitaker, Adria Arjona si multi altii.

Serialul Andor va avea 2 sezoane cu un total de 24 de episoade. Momentan, Disney Plus va lansa doar primul sezon care are 12 episoade.

Disney Plus este cea mai noua platforma de streaming lansata in Romania. Abonatii platformei pot urmari filme si seriale marca Disney Stars, National Geographic si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.