Serialul Fiica Ambasadorului ajunge la final
Postul de televiziune Kanal D Romania a anuntat ca de saptamana viitoare grila de programe va suferi unele modificari, pe care le vom mentiona in acest articol.

Serialul Fiica Ambasadorului / Sefirin Kizi se va termina pe data de 17 mai, ora 20. In primele episoade, fanii serialului au putut urmari o impresionanta poveste de dragoste intre Nare (Neslihan Atagul) si Sancar (Engin Akyurek).

Povestea celor doi a avut parte de suisuri si coborasuri si s-a incheiat subit dupa ce Nare a disparut fara urma. Sancar si-a gasit alinarea in bratele frumoasei Mavi (Tuba Buykustun) pe care a intalnit-o atunci cand o cauta disperat pe Nare.

Ultimele doua episoade din serialul Fiica Ambasadorului vor fi difuzate pe 16 si 17 mai la ora 20 si vor dezvalui telespectatorilor finalul unei povesti impresionante de iubire. Fiica Ambasadorului s-a bucurat de un real succes atat in Turcia cat si in Romania. In Turcia, serialul a avut 2 sezoane cu un total de 52 de episoade (la noi serialul a avut mai multe episoade).

Daca va intrebati ce va difuza Kanal D in locul serialului Fiica ambasadorului atunci veti afla ca ca fanii serialului Ma numesc Zuleyha / Bir Zamanlar Cukurova vor urmari cate cinci episoade in loc de trei ca pana acum.

In acest moment, Kanal D Romania difuzeaza al 3-lea sezon al serialului Ma numesc Zuleyha. In tara de origine, serialul a ajuns la sezonul cu numarul 4 si se aproprie cu pasi repezi de marele final. Serialul va avea 140 de episoade.

Serialul Fiica Ambasadorului ajunge la final

Cu toate ca Ma numesc Zuleyha se bucura de un mare succes in Turcia, producatorii nu mai doresc sa faca o continuare a serialului cu inca un sezon insa decizia nu ar fi finala. Serialul a fost lansat in anul 2018 iar in Turcia este difuzat de  ATV.

Sezonul 3 al serialului Ma numesc Zuleyha are 39 de episoade insa la noi este posibil ca acest sezon cu numarul 3 sa aiba mai multe episoade. Nu se stie daca postul Kanal D va difuza din toamna si sezonul 4 sau va dura mai mult timp. La noi in tara, diferenta de difuzare intre sezonul 2 si sezonul 3 a fost de 1 an si jumatate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII