Orfanii unei natiuni – in premiera pe Happy Channel
Televiziunea Happy Channel va difuza in premiera, din 29 septembrie 2020, de luni pana vineri de la ora 22:00, telenovela braziliana Orfanii unei natiuni (Órfãos da Terra / Orphans of a Nation – 2019).

Orfanii unei natiuni prezinta povestile refugiatilor si imigrantilor care si-au parasit tara din diverse motive. O tanara din Siria accepta casatoria cu un seic puternic in schimbul banilor pentru a-si putea ajuta fratele aflat in agonie. Insa, cand fratele sau moare, tanara incearca sa dispara pentru a incepe o noua viata. Seicul trimite omul sau de incredere pentru a-si gasi sotia insa cei doi se indragostesc, traind o poveste de dragoste interzisa.

Orfanii unei natiuni a castigat premiul Rose D’or prezentat la Mip Cancun in 2019 pentru cea mai buna telenovela.

Telenovela are in prezent 154 de episoade si nota 6.6 pe IMDB din doar 46 de recenzii. Protagonistii serialului sunt Julia Dalaiva (Os dias eram assim (Dark days – 2017), Até que a sorte nos separe (Till luck do us part – 2012)) si Renato Góes. Cei doi actori au mai jucat impreuna in productia Os dias eram assim (Dark Days).

In serial ii putem vedea si pe Rodrigo Simas (a mai jucat in serialele (Novo Mondo – 2017), Orgulho e Paixão (Pride and Passion – 2018), Fina Estampa (Looks and Essence – 2011)) si Alice Wegmann (cunoscuta din serialele A lei do amor (Wounded Past – 2016), Onde nascem os fortes (Lang of the strong – 2018)).

Orfanii unei natiuni – in premiera pe Happy Channel
In telenovela Orfanii unei natiuni putem urmari si performanta Letíciei Sabatella, cunoscuta din telenovela Clona (O clone – 2001) in care a interpretat rolul Latiffei El Adib Rachid.

Creatorii telenovelei sunt Thelma Guedes si Duca Rachid, aceasta din urma castigand un premiu Emmy cu serialul Joia Rara (Precious Pearl – 2013).

Serialul a fost filmat integral in Brazilia, in Rio de Janeiro si São Paulo, nicio scena nu a fost filmata in Siria sau Liban.

Update 07.12.2020: Ora de difuzare a serialului Orfanii unei natiuni a fost mutata de ceva timp mai tarziu, fiind difuzat de la ora 23:00;

Update 31.01.2021: Ultimul episod al serialului Orfanii unei natiuni va fi difuzat marti, 2 februarie 2021; Din 3 februarie, va fi inlocuit cu telenovela Perla Neagra;

Update 28.01.2023: Happy Channel va redifuza serialul Orfanii unei natiuni din 13 februarie, de la ora 06:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

  1. Rugaminte :daca difuzati serialul Orfani unei natiuni atat de tarziu, macar reluarea sa fie la o ora rezonabila a doua zi, nu la 2 noaptea!!! Pai ce facem??? Renuntam la acest canal?

  2. Serialul „Orfanii unei națiuni”, este subestimat de canalul Happy, pus la ora 23 și reluare ora 2!Politica postului care este? Să aveți audienta sau să vă supărați telespectatorii și sa renunțe la canal? Pe mine m-ați supărat foarte tare!!!