Orfanii unei natiuni – in premiera pe Happy Channel
Televiziunea Happy Channel va difuza in premiera, din 29 septembrie 2020, de luni pana vineri de la ora 22:00, telenovela braziliana Orfanii unei natiuni (Órfãos da Terra / Orphans of a Nation – 2019).

Orfanii unei natiuni prezinta povestile refugiatilor si imigrantilor care si-au parasit tara din diverse motive. O tanara din Siria accepta casatoria cu un seic puternic in schimbul banilor pentru a-si putea ajuta fratele aflat in agonie. Insa, cand fratele sau moare, tanara incearca sa dispara pentru a incepe o noua viata. Seicul trimite omul sau de incredere pentru a-si gasi sotia insa cei doi se indragostesc, traind o poveste de dragoste interzisa.

Orfanii unei natiuni a castigat premiul Rose D’or prezentat la Mip Cancun in 2019 pentru cea mai buna telenovela.

Telenovela are in prezent 154 de episoade si nota 6.6 pe IMDB din doar 46 de recenzii. Protagonistii serialului sunt Julia Dalaiva (Os dias eram assim (Dark days – 2017), Até que a sorte nos separe (Till luck do us part – 2012)) si Renato Góes. Cei doi actori au mai jucat impreuna in productia Os dias eram assim (Dark Days).

In serial ii putem vedea si pe Rodrigo Simas (a mai jucat in serialele (Novo Mondo – 2017), Orgulho e Paixão (Pride and Passion – 2018), Fina Estampa (Looks and Essence – 2011)) si Alice Wegmann (cunoscuta din serialele A lei do amor (Wounded Past – 2016), Onde nascem os fortes (Lang of the strong – 2018)).

Orfanii unei natiuni – in premiera pe Happy Channel
In telenovela Orfanii unei natiuni putem urmari si performanta Letíciei Sabatella, cunoscuta din telenovela Clona (O clone – 2001) in care a interpretat rolul Latiffei El Adib Rachid.

Creatorii telenovelei sunt Thelma Guedes si Duca Rachid, aceasta din urma castigand un premiu Emmy cu serialul Joia Rara (Precious Pearl – 2013).

Serialul a fost filmat integral in Brazilia, in Rio de Janeiro si São Paulo, nicio scena nu a fost filmata in Siria sau Liban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.