Dong Yi – Concubina regelui – revine pe TVR 1
TVR 1 va redifuza serialul coreean Dong Yi – Concubina regelui (numit si Legendele palatului: Concubina regelui – 2010), o drama istorica inspirata din viata lui Sukbin Choi, una dintre consoartele regelui Sukjong al dinastiei Joseon.

Rezumat serial Dong Yi – Concubina regelui
Serialul prezinta povestea emotionanta a unei simple menajere care, in urma ascensiunii sale, ajunge consoarta la curtea roiala si in cele din urma mama a celui de-al 21-lea rege Joseon.

Aceasta este o drama istorica a carei actiune se desfasoara in timpul dinastiei Joseon dintr-o Coreea antica. Serialul este plin de romanta, aventura si intrigi.

Personajul principal (Dong Yi) este interpretat de Han Hyo-joo, cunoscuta si pentru productiile The Beauty Inside (2015), Cold Eyes (2013) si W (2016).

In serial vom vedea si alti actori precum So-yeon Lee, Julia Lim (Perfect Number – 2012), Kim Yoo-jeong (The Chaser – 2008, Lady Vengeance – 2005), Da-Min Han (The 1st Shop of Coffee Prince – 2007), Soo-bin Bae (Legendele palatului: Pictorul de la curte – 2008, Imparatul marii – 2004), Kwang-Soo Lee (It’s Okay, That’s Love – 2014, City Hunter – 2011) si altii.

Dong Yi – Concubina regelui – revine pe TVR 1

Scenariul a fost creat de Kim Yi-young si regizat de Lee Byung-hoon. Serialul a casigat multiple premii in cadrul unor festivitati coreene precum MBC Drama Awards, Korea Drama Awards sau 47th Baeksang Arts Awards.

Serialul Dong Yi – Concubina regelui are 60 de episoade difuzate in tara natala in 2010 iar premiera a avut loc pe postul MBC. Atunci cand a fost difuzat pe NHK, a obtinut cele mai bune audiente ale unei drame coreene. Pe IMDb a obtinut nota 8.1 din 1.500 de recenzii.

TVR 1 va redifuza acest serial din 18 februarie 2022, primul episod se va difuza de la ora 18:20 iar ulterior se va vedea de la ora 18:10 (ora obisnuita de difuzare a serialelor coreene pe TVR 1). Se va vedea de luni pana vineri insa nu va fi difuzat pe 24 februarie.
TVR 1 a mai difuzat acest serial in 2011 iar saptamana urmatoare va inlocui un alt serial coreean, Printesa Ja-Myung.

Voi ce parere aveti despre acest serial?

Update 06.06.2022: Ultimul episod al seriei Dong Yi – Concubina regelui va fi difuzat pe 15 iunie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

23 COMENTARII

 1. Unde se pot viziona serialele din DongYi pierdute sau in avans ? Pe ce site incerc sa intru ptr vizionare, apar numai reclame la jocuri de noroc sau alte reclame inadecvate….

 2. Am urmărit toate serialele coreene difuzate de tvr1 și într-adevăr filmele acestui regizor sunt cele mai frumoase. Amestecul de calmitate și naivitate, combinat cu drama istorică inerenta, mă fac să aștept cu interes urmatorul serial!

 3. Ați schimbat iar ora de difuzare. Nu va mai putea fi vizionat acest serial, întrucât este o ora nepotrivita. După ora 18,00 ar fi cel mai indicat. Reluarea ar trebui și ea schimbată. Ora 10,00 sau 10,30 ar fi foare indicată ptr cei care nu o pot viziona după amiaza.

  • Conform celor de la TVR, este difuzat de luni pana vineri insa episoadele pot fi inlocuite cu editii speciale sau meciuri atunci cand acestia considera ca este cazul.
   De exemplu, pe 5 si 11 mai serialul nu va fi difuzat, se va vedea handbal.

 4. Am urmarit si serialul Ja-Myung ca de altfel multe alte seriale pe care le difuzati la tvr,unul mai frumos ca celalalt,dar ce nu imi place este faptul ca de multe ori inlocuiti cate un serial ba cu un meci de handbal ba cu stiri,oare de ce nu suntem importanti si noi cei care urmarim astfel de filme?

  • Se intrerupe programul obisnuit doar atunci cand sunt evenimente importante de dat ca in acest caz cu razboiul, sau cand conducerea tvr considera ca evenimentul sportiv va aduce postului o audienta mai mare decat serialul respectiv.

   • Acum nu a mai fost de două săptămâni! Se poate sa păcăliți așa lumea? Se transmite ora de știri, când se transmite pe toate posturile știri si nici într-un caz nu ne uitam la TVR la știri, că nu-mi place cum transmiteți! De ce pt naționalități și filmul coreean nu? E revoltător și nici nu meritați sa funcționați! Una e in program, alta e pe post!

   • Schimbați ora de difuzare a serialului ca să nu mai fie înlocuit cu alta emisiune. Este neplăcut sa aștepți următorul serial și sa vezi ca de fapt nu se da în acea zi

  • Daca considerati ca aceste filme nu va aduc suficienta audienta,mutati difuzarea lor la o alta ora.Dar lasati ne sa le putem vedea,eu cred ca suntem destui de multi cei care urmarim aceste seriale.