Serialul grecesc Brousko – premiera AXN White
Postul de televiziune AXN a pregatit pentru luna septembrie filme interesante premiate la diverse festivaluri internationale de film, iar AXN White va difuza un nou serial captivant. In acest material vom detalia aceste noutati din grilele celor doua canale.

AXN: The Good Shepherd / Agentia Secreta (2006) – 24 septembrie, ora 21 . Filmul Agentia Secreta spune povestea de inceput a unei agentii americane, este vorba de CIA. Aceasta agentie a fost creata de Edward Wilson (Matt Damon). Edward este singurul martor al sinuciderii tatalui sau.

Toata viata sa, Edward a mers pe principiul onoarei si discretiei. Cu ajutorul acestor valori, el a fost recrutat de CIA. Din cauza traumei mortii tatalui sau, Edward se refugiaza in munca si astfel devine cel mai puternic om din agentia la care lucreaza. Puterea dobandita in agentie si devotamentul fata de aceasta agentie il fac pe Edward sa nu mai aiba incredere in nimeni si sa nu aiba nici viata personala.

Filmul Agentia Secreta a fost premiat la Festinalul de Film de la Berlin cu Ursul de Argint in 2017 si a fost nominalizat la Oscar la sectiunea scenografie. Filmul are durata de o ora si 47 de minute, pe IMDb a primit nota 6,7.

Ricki and The Flash / Ricki si The Flash (2015) – 25 septembrie, de la ora 16:35. Ricki Rendazzo (Meryl Streep) este o cantareata celebra de rock. Ajunsa la senectute isi da seama ca trebuie sa lase deoparte viata de vedeta si de concerte si hotaraste sa isi dedice viata familiei sale pe care a cam neglijat-o in ultimii ani. Oare membrii familiei sale care au si ei la randul lor familii  o vor primi si vor avea incredere in Ricki?
Filmul Ricki si The Flash are durata de o ora si 41 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

UFO (2018) – 30 septembrie, ora 21. Filmul UFO este un film sci-fi care spune povestea unui tanar pe nume Derek (Alex Sharp) care este hotarat sa investigheze cateva cazuri de aparitie a unor obiecte zburatoare neidentificate aparute pe aeroporturi din America.

Serialul grecesc Brousko – premiera AXN White

Derek este convins ca acele obiecte sunt OZN-uri. Tanarul este ajutat de un prieten de-al lui si de un profesor de matematica in aceasta investigatie. Un agent de politie incearca sa ii impiedice sa desfasoare ancheta, oare agentul de politie stie adevarul despre existenta OZN si doreste sa ascunda adevarul? Filmul UFO are durata de o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

AXN White aduce in premiera in Romania serialul Brousko (2013) – din 15 septembrie, de la ora 21:05. Serialul Brousko spune povestea de dragoste dintre doi tineri, Melina Giannakaki (Eleni Vaitsou) si Achileas (Andreas Georgiou).

Serialul  Brousko are 4 sezoane cu un total de 773 de episoade iar pe IMDb a primit nota 5,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.