Serialul italian de exceptie Gomora la Kanal D 2
Kanal D 2 continua sa surprinda telespectatorii cu achizitiile pregatite pentru lansare. Postul va difuza serialele anuntate pe diferite tronsoane dedicate anumitor categorii de persoane. De exemplu, dupa-amiaza este dedicata filmelor si serialelor internationale premiate, de la ora 15, difuzand de luni pana joi serialele Yanxi: palatul suspinelor, un serial asiatic difuzat in trecut si de TVR 1. Yanxi: palatul suspinelor a castigat o multime de premii.

Dupa serialul asiatic, telespectatorii vor urmari un serial grecesc politist plin de suspans cu schimbari de situatii la tot pasul, Drumul tacerii. Aceste doua seriale sunt incluse in tronsonul numit Cinemondo. De la ora 18 vor fi difuzate seriale turcesti interesante. Unul dintre serialele turcesti difuzate de Kanal D 2 va fi Instinct de mama.

Tronsonul orar pe care se vor difuza seriale turcesti, de luni pana vineri, de la ora 18, se va numi Day Time. Dupa Instinct de mama, pe Kanal D 2 va intra una dintre cele mai cunoscute emisiuni de moda din Romania,Bravo, ai stil!, emisiune prezentata de Ilinca Vandici.

Seara este dedicata barbatilor sau persoanelor care adora sa urmareasca seriale istorice. Din 2 aprilie, Kanal D 2 va difuza serialul Familia Borgia, de la ora 22, va fi difuzat de luni pana joi. Tronsonul orar se numeste Club 22. Familia Borgia a fost difuzat de curand si de TVR 2. Pe acelasi tronson orar, Kanal D 2 va difuza si serialele Sisi (a fost disponibil pe Netflix) si Gomora (disponibil si pe HBO Max).

Serialul italian de exceptie Gomora la Kanal D 2

Gomora este un serial interesant ce prezinta ascensiunea si decaderea retelei Camorra, o organizatie criminala italiana. Ascensiunea si decaderea acestei organizatii criminale o vom vedea prin ochii tanarului Ciro Di Marzio ( Marco D’Amore), care a fost mana dreapta a sefului acestei organizatii. Gomora a fost facut dupa romanul cu acelasi nume scris de Roberto Saviano. Cartea s-a vandut cu peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume.

Ciro este un tanar de 30 de ani apreciat de Pietro Savastano (Fortunato Cerlino), seful organizatiei. Ciro incepe sa se indoiasca de Savastano atunci cand ordona un razboi sangeros impotriva altui rival. In acest razboi moare si tatal adoptiv al lui Ciro. La un moment dat, Ciro va fi seful organizatiei in locul lui Pietro, atunci cand acesta va fi inchis.

Serialul Gomora are 5 sezoane cu un total de 58 de episoade, durata fiecarui episod este de 55 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.