Doi barbati si jumatate / Parcuri si recreere – Prime Video
In acest articol vom continua recomandarile de seriale urmarite si apreciate de cinefili si critici de-a lungul timpului, ce sunt disponibile pe platforma de streaming Prime Video.

Parks and Recreation / Parcuri si Recreere (2009-2015). Serialul prezinta viata de zi cu zi a lui Leslie Knope (Amy Poehler) care lucreaza la primaria unui orasel fictiv numit Indiana. Leslie lucreaza in cadrul primariei la departamentul Parcuri si Recreere, sperand sa infrumuseteze orasul cu ideile si proiectele sale. Leslie doreste sa transforme un santier in lucru intr-un parc comunitar insa ea se loveste de birocratie si diverse piedici puse de oamenii politici. In acest serial ii vom vedea pe: Amy Poehler ( Leslie Knope), Jim O’Heir (Jerry Gergich) sau Nick Offerman (Ron Swanson).

Serialul Parcuri si Recreere are 7 sezoane si un total de 124 de episoade, un episod are durata de 22 de minute. Acest serial ocupa locul 122 la categoria IMDb cel mai bun serial tv, obtinand nota 8,6.

Heroes / Eroii (2006 – 2010). Serialul Eroii a fost cel mai popular serial din SUA in 2006. Diferiti oameni din Statele Unite ale Americii descopera ca au puteri supranaturale, cum ar fi: auto vindecare, zbor, calatorie in timp sau invizibilitate. Sylar (Zachary Quinto) doreste si planuieste sa captureze toti oamenii cu puteri speciale si sa le fure puterile pentru ca el sa devina cel mai puternic om de pe Pamant. Pentru a supravietui, oamenii cu puteri supra-naturale trebuie sa se uneasca pentru a-l invinge pe Sylar.

In serialul Eroii ii vom vedea pe: Jack Coleman (Noe Bennet), Hayden Panettiere (Claire Bennet) sau Milo Ventimiglia (Peter Petrelli). Serialul Eroii are 4 sezoane cu un total de 78 de episoade, un episod are durata de 45 de minute.
Pe IMDb, serialul Eroii a obtinut nota 7,5.

Doi barbati si jumatate / Parcuri si recreere – Prime Video

Two and a half men/ Doi barbati si jumatate (2003). Acest serial este difuzat si de postul Comedy Central. Charlie Harper (Charlie Sheen) este un scriitor burlac bogat care are o vila in Malibu si in fiecare seara are cate o partenera pentru a nu interveni monotonia. Harper are un frate pe nume Alan (John Cryer) care, dupa o casnicie de 20 de ani, divorteaza de sotia sa. Neavand unde sa locuiasca dupa divort, Alan se muta la fratele lui Charlie insa nu vine singur ci si cu baiatul lui, Jackie Harper (Angus T. Jones).

Serialul Doi barbati si jumatate are 12 sezoane si un total de 262 de episoade, un episod are o durata de 22 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • Din ce este scris in acel material doar serialul Eroii nu are subtitrare. Oricum pe platforma Prime video au ramas putine seriale si filme fara subtitrare.