Serialul politist Whitechapel incepe la BBC First

BBC First va difuza din 12 noiembrie un nou serial politist interesant. Serialul se numeste Whitechapel (2009) si va fi difuzat in fiecare seara de duminica, de la ora 22. Actiunea serialului se petrece intr-un orasel de langa Londra, Whitechaple, din anul 2008.

Whitechapel este un serial politist pentru ca in fiecare sezon al serialului au loc crime care copiaza diferite stiluri de crime petrecute cu ani in urma. In primul sezon vom vedea cum un grup de politisti condus de inspectorul Joseph Chandler (Rupert Penry Jones), alaturi de sergentul Ray Miles (Phil Davis) si Edward Buchan (Steve Pemberton) vor trebui sa prinda un criminal in serie.

Criminalul umbla noaptea pe strazile orasului omorand femei intr-un mod brutal. Modul in care se petrec aceste crime aduc aminte de Jack Spintecatorul. Norocul politistilor este ca ne aflam intr-un secol in care exista camere de supraveghere si laboratoare in care se poate afla identitatea criminalului prin teste ADN.

In al doilea sezon, crimele sunt copiate dupa cele infaptuite de gangsterii londonezi Ronnie si Reggie Kray in 1960. In al treilea sezon, politistii se vor confrunta cu un criminal ce copiaza stilul de crime Ratcliffe ce au avut loc in 1811. In ultimul sezon al serialului Whitechapel, criminalul pe care il urmaresc politistii copiaza stilul de crime ce au avut loc pe vremea cand femeile care erau suspectate de vrajitorie si erau ucise.

Serialul politist Whitechapel incepe la BBC First

Distributia serialului Whitechaple este una de exceptie. In acest serial il vom revedea cu placere pe actorul Rupert Penry Jones, care a jucat in filme ca Batman si serialul Vele Negre. Steve Pemberton a mai jucat in filme si seriale ca: Obsesia Evei si Moarte in Paradis.

Whitechapel are 4 sezoane cu un total de 18 episoade, durata fiecarui episod este de 3 ore iar pe IMDb a obtinut nota 7,8.

BBC First apartine companiei BBC World si are licenta tematica – filme si seriale. BBC First se afla in grilele operatorilor Digi (RCS & RDS) si INES. BBC World administreaza in Romania canalele BBC News, BBC Earth si BBC First HD.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII