Serialul Romulus si alte surprize pe posturile HBO
Posturile HBO si HBO GO pregatesc surprize interesante de inceput de an, in 2021. In acest material vom prezenta cateva dintre aceste surprize.

HBO GO
Cartea pierduta a vrajitorilor – sezonul 2 (disponibil din 8 ianuarie). Diana si Matthew se ascund de Congregatie iar cei doi trebuie sa gaseasca Cartea Vietii.

Batwoman – sezonul 2. Dupa o perioada de 3 ani de la disparitia lui Batman, Kate Kan, verisoara lui Batman se hotaraste sa apere orasul de raufacatori deghizandu-se in Batwoman. Sezonul 2 este disponibil pe HBO GO din 19 ianuarie, cate un episod pe saptamana.

HBO
Maestrul Minciunilor (film, drama, Marea Britranie, 2019) – difuzat in zilele 24, 25, 27, 28, 30 ianuarie) – Roy Courtnay vrea sa o pacaleasca pe Betty McLeish, o vaduva bogata, insa de data aceasta nu ii iese escrocheria.

Liga animalelor de casa (animatie, 2019) – difuzari in zilele de 9, 10, 21, 22). O pisicuta (Belle) conduce o echipa de animale de companie cu care va salva orasul lor, Robo City, de roboti care doresc sa cucereasca orasul.

Patriotul (film, SUA, 2000) – difuzare in zilele de 14, 15, 30 ianuarie). Benjamin este un erou de razboi care vrea sa traiasca in liniste si pace cu familia lui, in timp ce incepe un nou razboi. Unul dintre copiii lui Benjamin este ucis iar eroul de razboi se intoarce pe campul de lupta.

Serialul Romulus si alte surprize pe posturile HBO

Ralph Strica-Tot (animatie, SUA, 2012) – difuzare in zilele de 23 si 24 ianuarie. Ralph este un personaj negativ dintr-un joc care doreste sa fie apreciat ca Felix Repara-Tot, eroul jocului. Cand in magazine apare un nou, joc Ralph intra in noul joc dorind sa fie el eroul.

Romulus (serial) – pe 26 ianuarie in fiecare zi de marti de la ora 20:00, cate 2 episoade,  este disponibil si pe platforma HBO GO. Actiunea se petrece in secolul 8 I.H. si prezinta  povestea epica a Romei.

HBO 3
O balerina la Paris – sezonul 3 – 2 ianuarie in zilele de sambata si duminica, de la ora 12:00, serial disponibil si pe HBO GO. O printesa din 1905 si eleva la o scoala de balet ajunge din greseala in prezent. Printesa trebuie sa se adapteze timpurilor noastre, sa isi pastreze secretul si sa se ascunda de raufacatorii temporali.

Condorul – sezonul 2 – 20 ianuarie in fiecare zi de miercuri de la ora 21:50, serial disponibil si pe HBO GO. Joe Turner se intoarce in serviciul C.I.A. pentru a razbuna moartea unchiului sau Bob.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII