Serie documentare despre atentatele din septembrie 2001 pe History Channel
In acest material va vom recomanda cateva documentare interesante ce se vor difuza pe postul History Channel in luna septembrie. In acest an se implinesc 20 de ani de la atentatele din 20 septembrie 2001 iar History Channel va difuza o serie de documentare despre acest subiect.

Joi, 2 septembrie, History Channel va incepe difuzarea ultimului sezon al emisiunii Top Gear. Pe 2 septembrie, de la ora 21, va incepe sezonul cu numarul 30 al emisiunii, emisiune ce va fi difuzata in fiecare zi de joi. In acest sezon, prezentatorii emisiunii (Freddie Flintoff, Chris Harris, Paddy McGuiness) vor conduce masinile celebre folosite in filmele James Bond dar vor testa si noile modele de masini Toyota Yaris si Ferrari Roma. De 20 de ani, emisiunea Top Gear a fost cea mai urmarita emisiune din lume. Iubitorii emisiunilor auto au putut afla detalii tehnice despre masini, au vazut diferite locuri din intreaga lume si au vazut teste interesante facute de prezentatorii emisiuni.

In zilele de 10-12 septembrie postul de televiziune History Channel va difuza de la ora 21 patru documentare despre atentatele de la 11 septembrie 2001. Primul documentar se numeste Pe urmele lui Bin Laden, difuzat pe 10 septembrie de la ora 21. Vom vedea cum Statele Unite ale Americii au inceput cautarea lui Bin Laden, autorul atentatelor, cum presedintele Obama a trimis trupele speciale SEAL in Pakistan intr-o misiune de cautare a lui Bin Laden. Vor fi expuse imagini si discutii dintre presedintele Obama si comandantul misiunii cu tot ce vedeau trupele speciale atunci in acea cladire din Pakistan unde se presupunea ca se ascunde teroristul numarul 1 din aceasta perioada.

Pe 11 septembrie de la ora 21, History Channel va difuza documentarul Atacul asupra Pentagonului. In acest documentar vom vedea filmul evenimentelor din momentul prabusirii avionului in aripa de vest a Pentagonului, omorand 125 de oameni. Pentagonul este simbolul armatei americane si a fost construit in 1941.

Serie documentare despre atentatele din septembrie 2001 pe History Channel

Tot pe 11 septembrie, de la ora 22, History Channel difuzeaza documentarul Ultimele minute ale zborului 93. In  acest documentar vom vedea cum acest avion a fost prabusit pe un camp de langa Pentagon inainte sa isi atinga tinta. Dovezile din acest documentar erau considerate in acele momente secrete.

Pe 12 septembrie, de la ora 21, postul History Channel va difuza documentarul World Trade Center: Progres si prabusire. In acest documentar vom vedea cum s-au construit Turnurile Gemene, cine lucra in acele cladiri, dar vom vedea si interviuri cu supravietuitorii  din acele momente cumplite, atunci cand cladirile au fost distruse.

Pe 20 septembrie, la ora 21, incepe un nou sezon din Razboiul Depozitelor (sezonul 13). Vanatoarea de Relicve incepe pe 27 septembrie, de la ora 22.
Acestea sunt cele mai interesante documentare de pe postul History Channel difuzate in luna septembrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.