Cautatorii de aur din Australia – sezonul 7 pe Viasat Explore
Postul de televiziune Viasat Explore anunta ca va difuza de astazi, 1 septembrie, de la ora 21, sezonul 7 al seriei documentare Aussie Golden Hunters / Cautatorii de aur din Australia.

Sezonul 7 va fi difuzat in fiecare joi, de la ora 21, cate 2 episoade. Australia este bogata in aur care se afla in cele mai indepartate zone. Un grup de oameni sunt dornici sa se imbogateasca cu orice pret si orice riscuri, avand in vedere ca pretul aurului s-a dublat sau chiar triplat.

Pentru a deveni cautator de aur trebuie sa fii un om dur, capabil sa faci fata unor conditii extrem de nefavorabile din cauza conditiilor meteo extreme, defectiuni mecanice si concurenta dura. Iar Cautatorii de aur din Australia au demonstrat si vor demonstra ca pot face fata oricarei situatii neprevazute.

Primele cautari de aur s-au facut in 1850 iar cea mai propice zona de pe glob a fost si este Australia. Cel mai mare bolovan din aur a fost gasit in Australia in zona Victoria. Acea pepiniera a fost numita Welcome Stranger / Bun venit, straine. Din 1850 si pana astazi, Australia este cea mai aglomerata zona.

In secolul XXI, Australia este cel mai mare producator de aur. In sezonul 7 al seriei documentare Cautatorii de aur din Australia, cautarile de aur au loc catre ultimele frontiere ale Australiei, unde minerii se lupta pentru mentinerea fabricilor de aur in functiune. Acesti mineri au parte de cele mai vitrege conditii din cauza regiunii.

Echipele cautatorilor de aur se impart pe mai multe regiuni, dupa cum urmeaza:

  • Echipa Poseidon cauta aur pe un teren aurifer care ar putea contine o pipeta de 28kg
  • Echipa formata din Jacqui Buzzetti si Andrew Leahy cauta aur pe campurile raului Palmer din nordul Queenslandului. Se spune ca pe acele campuri au fost gasite de-a lungul istoriei cele mai mari cantitati de aur. Zona aceea este si cea mai periculoasa pentru ca acolo traieste crocodilul de apa sarata si sarpele cu cel mai toxic venin.

Pe 1 septembrie, Viasat Explore va difuza 4 episoade consecutive ale seriei documentare Cautatorii de aur din Australia, sezonul 7. Cel de-al 7-lea sezon are 20 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora. Pe IMDb, seria a primit nota 6,8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.