Afganistan: drama unei natiuni la B1 TV
In acest material vom publica informatii despre un documentar interesant, despre seriale cunoscute ce vor intra in curand pe tv dar si despre si un film ce va disponibil in curand la cinema.

Postul de televiziune B1 TV va difuza in premiera in Romania documentarul Afganistan: drama unei natiuni. Acest documentar va fi difuzat in 2 parti: prima parte sambata, 28 august, ora 21 iar a 2-a parte va fi difuzata sambata, 4 septembrie, tot de la ora 21. In prima parte vom vedea imagini din anii ’60-’70 din Kabul, atunci cand era instaurata monarhia. Vom vedea cum s-a facut trecerea de la monarhie la republica, atunci fiind respectate drepturile omului si libertatea.
In documentar se va vorbi despre comunism, despre invazia URSS din 1979 si despre implicarea Statelor Unite ale Americii in Afganistan.

Afganistan: drama unei natiuni la B1 TV
In partea a 2 a a documentarului vom vedea retragerea sovieticilor din Afganistan, ascensiunea talibanilor si perioada de dupa 11 septembrie 2001. Acest documentar a fost filmat in 2020.

Fear the Walking Dead (2015) – sezonul 7. Noul sezon va intra in grila postului AMC pe 18 octombrie, in premiera de la ora 04:00 iar in reluare in aceeasi zi de la ora 22:00. Sezonul 7, pe scurt: Teddy (interpretat de actorul John Glover) a detonat bombe nucleare crezand ca asa va aduce sfarsitul, insa supravietuitorii vor trebui sa decida cum va arata inceputul unei noii vieti intr-o lume lipsita de lumina, aerul din exterior este irespirabil si un tinut plin de zombi.

Supravietuitorii se vor schimba foarte mult: unii se vor ridica si vor lupta pentru supravietuire in conditiile descrise mai sus, altii se vor redefini chiar daca acest lucru poate insemna sa isi paraseasca membrii familiei sau chiar prietenii. Sezonul 7 al serialului Fear the  Walking Dead este regizat de actrita Alycia Debnam-Carey (cu acest sezon ea isi face debutul in lumea regizoriala). In sezonul 7 vom avea parte de o revenire dar si de un personaj nou: Actrita Sydney Lemmon se va intoarce in serial in rolul Isabell , iar actorul Gus Halper il va interpreta pe Will.

Serialul Fear the Walking Dead a fost filmat in Vancouver, Columbia Britanica, Canada. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 6,9.

Furios si Iute 10

Filmul despre care vom scrie mai departe este Furios si Iute 10. Aceasta productie se va lansa in 2023, desi era programata initial pentru anul acesta insa anul acesta a fost lansat Furios si Iute 9 care trebuia sa se lanseze inca din 2019. Primul film din seria Furios si Iute a aparut in 2001 iar al 10-lea film este regizat de Justin Lin, cel care a regizat cele mai multe parti ale francizei (acesta a regizat si partile 3, 4, 5 si 9). Ultima parte a francizei Furios si Iute va fi partea cea cu numarul 11.

Dupa Furios si Iute a fost realizat un spin-off in 2019 numit Hobbs & Shaw. Filmele Furios si Iute au strans peste 6 miliarde de dolari la nivel global, aflandu-se pe locul 10 ca profit adus de o franciza in istoria cinematografica.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.