Dorinte implinite – premiera Acasa Gold

Postul de televiziune Acasa Gold aduce in premiera in Romania o noua telenovela columbiana. Noua telenovela se numeste Pa’ Quererte / Dorinte implinite (2020). Telenovela va intra in grila Acasa Gold din 10 noiembrie, de la ora 20, in locul telenovelei Inima tradata care se va termina joi, 9 noiembrie. Telenovela va fi difuzata in fiecare zi.

Productia este facuta dupa o alta telenovela de succes, Papa a toda madre. Telenovela Dorinte implinite spune povestea unui celebru creator de moda, Mauricio Reina (Sebastian Martinez). Mauricio este o persoana care adora sa munceasca, nu ii plac copiii si nici sa fie insurat insa destinul i-a pregatit ceva la care nu se astepta.

In plin succes pe plan profesional, Mauricio va ramane sarac firma sa dand faliment din cauza partenerului de afaceri, in momentul in care Mauricio se pregatea sa lanseze o noua colectie de haine. Si asta nu este tot. In aceeasi perioada, Mauricio afla ca este tatal unei fete in varsta de 8 ani, Isabel (Hanny Vizicaino), de care trebuie sa se ocupe. Neavand ce face, el trebuie sa isi ia in serios rolul de tata in timp ce incearca sa isi revina si pe plan financiar. In aceste momente grele prin care trece Mauricio, singura care il ajuta atat pe plan profesional cat si pe plan personal este Daniela (Juliette Pardau).

Dorinte implinite – premiera Acasa Gold

Distributia telenovelei Dorinte implinite este alcatuita din actori pe care fanii serialelor de tip telenovela ii cunosc si ii indragesc. Actorul Sebastian Martinez a mai jucat in telenovele ca: Banuiala inimii (serial Netflix), Pana cand banii ne vor desparti, Frumoasa si bestia. Juliette Pardau a mai jucat in telenovele ca: Pana cand banii ne vor desparti, Luisa: straina din familie, El Chapo, Narcos.

Dorinte implinite are 2 sezoane cu un total de 138 de episoade, pe IMDb a obtinut nota 8,7. In tara de origine, telenovela a fost difuzata in 2020.

Postul de televiziune Acasa Gold apartine companiei Pro TV SA, are licenta tematica – filme si seriale si este in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.