Sezonul 3 din Banuiala inimii – cel mai probabil, din aprilie anul viitor

Banuiala Inimii (in limba engleza The marked heart, iar in limba spaniola Palpito) este un serial columbian cu doua sezoane care poate fi vizionat pe Netflix si un al treilea pe care il asteptam incepand cu luna aprilie 2024.

In ciuda titlului care duce cu gandul la o telenovela care trateaza probleme de cuplu, tradari, infidelitati si gelozii, Banuiala Inimii este mult mai mult decat atat. Este un serial thriller de tip drama si mister care isi introduce fanii in lumea intunecata a traficului de organe.

Traficul de organe este un subiect din ce in ce mai actual in lumea de azi, cand bolile cronice pun pacientii in fata unei decizii de care atarna propria viata: sa se multumeasca cu asteptarea unui organ compatibil sau sa-si forteze norocul pentru a avea sanse sporite de supravietuire? Cand una dintre pacientele (Camila) grav bolnave are nevoie de o inima sanatoasa, sotul acesteia (Zacaria) decide sa abordeze a doua varianta. Asa ca apeleaza la violenta si crima impotriva unei femei nevinovate (Valeria).

Insa acesta este doar inceputul dramei, pentru ca Valeria are, la randul ei, un sot iubitor si o fiica. Simon (sotul Valeriei) este martor la rapirea sotiei sale si decide sa ii razbune moartea, fara sa stie ca lupta impotriva unei mafii extrem de periculoase. Cand o intalneste pe Camila insa, viata sa se complica, intrucat intre cei doi apar sentimente puternice, care zguduie vietilor tuturor.

Sezonul 3 din Banuiala inimii

Banuiala Inimii este un serial notat cu 6,5 si cu un indice de popularitate foarte inalt, de 67. A fost creat de Leonardo Padrón (producator de televiziune si scriitor) si produs de CMO Producciones. Filmat in Bogota, Columbia, serialul a aparut prima oara in aprilie 2022 si este vorbit in limba spaniola.

Fiecare episod dureaza intre 45 si 50 de minute, suficient cat sa captiveze atentia si sa creeze o intriga interesanta. Din distributie fac parte actorii: Sebastian Martinez (Zacarias), Michel Brown (Simon), Ana Lucia Dominguez (Camila), Margarita Munoz (Valeria), Jaqueline Arenal (Greta Volcan), Moises Arizmendi (Mariachi), precum si alti actori talentati.

Michel Brown, pe numele sau complet Misael Browarnik Beiguel, este un actor, cantaret si prezentator de televiziune argentinian, care a fost premiat in anul 2019 cu premiul Cel mai bun actor in filmul Love to Death in cadrul TVyNovelas Awards.

Ana Lucia Domingues este o actrita si model columbian cunoscuta pentru rolurile din Juramantul, Cine a ucis-o pe Sara, Jocul Seductiei si alte filme si seriale. Sebastian Martinez este un actor columbian premiat si apreciat la nivel international mai ales pentru rolurile sale negative.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.