Shadow and Bone – sezonul 2 Netflix
Shadow and Bone este una dintre cele mai vizionate serii de fantezie de pe Netflix, situandu-se pe locul 1 in Netflix Top 10 in Romania timp de mai multe zile la rand.

Noua serie realizata dupa cartile lui Leigh Bardugo atrage fanii in lumea Ravka in care intalnim puteri ce pot manipula elementele naturii intr-o regiune cu intuneric, unde exista monstrii. In primul sezon, actiunea este conturata in jurul Alinei Starkow, care descopera ca are puterea de a invoca lumina soarelui, putere care ar putea distruge inturnericul si ar putea duce la salvarea multor oameni.

Shadow and Bone pare sa aiba succes pe Netflix, fapt care reiese si din recenziile lasate pe IMDB, serialul a obtinut pana in prezent nota 8.1 din 15.228 de recenzii, la nici o saptamana de la lansarea globala (seria este disponibila pe Netflix din 23 aprilie 2021).

Acest serial este comparat de multi fani cu productia de succes HBO Urzeaza Tronurilor, desi este prea devreme sa facem o astfel de comparatie, putem banui ca Shadow and Bone va fi reinnoit cu cel putin un sezon, chiar daca reprezentantii Netflix nu au confirmat inca acest aspect.

In acest articol vom adauga orice informatie noua pe care o vom obtine despre sezonul 2 Shadow and Bone. Momentan, exista doar zvonuri ca serialul va fi reinnoit cu cel putin inca un sezon, ceea ce nu ar fi deloc surprinzator avand in vedere succesul inregistrat saptamana aceasta si baza de fani deja existenta a acestor carti.

Shadow and Bone – sezonul 2 Netflix
Avand in vedere complexitatea filmarilor primului sezon, chiar daca serialul va fi reinnoit, probabil nu vom putea vedea episoade noi mai devreme de 2022 sau chiar 2023.

Primul sezon al serialului Shadow and Bone a acoperit actiunea din prima carte cu acelasi nume, asadar putem presupune ca al doilea sezon va fi despre firul narativ din a doua carte a lui Leigh Bardugo, Siege and Storm.

Voi ce parere aveti despre serialul Shadow and Bone? Ati dori sa vedeti cel putin inca un sezon?

Update 08.06.2021: Cativa actori ai serialului Shadow and Bone au confirmat reinnoirea serialului cu sezonul 2;

Update 24.03.2022: Recent au inceput filmarile sezonului 2;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII