Misterele sorei Boniface – serial politist BBC First
BBC First va difuza din 12 februarie un nou serial in premiera in Romania, este vorba de un  serial politist. In mai multe seriale politiste britanice politia apeleaza la diferite persoane pentru a-i ajuta in rezolvarea cazurilor de crima, de la femei de serviciu si coafeze, pana la preoti. In noul serial ce va fi difuzat de BBC First vom vedea ca o calugarita rezolva cazuri dificile de crima.

Sister Boniface Mysteries / Misterele sorei Boniface (2022) va fi difuzat in fiecare duminica, de la ora 21:15. Actiunea serialului are loc intr-un orasel din Anglia in 1960. In acea vreme, politia nu avea la indemana atatea unelte pentru a investiga cazurile de crima.

Sora Boniface (Lorna Watson) este o calugarita care are un laborator unde face teste pentru a ajuta politia in rezolvarea diferitelor cazuri de crime. Sora Boniface este pasionata de rezolvarea crimelor dinainte de a se face calugarita. De fapt, inainte de a imbraca haina calugariei, ea a fost ofertata de agentia secreta MI5 insa a refuzat aceasta oferta.

Daca parintele Brown pune presiune pe criminali pentru a-i face sa isi recunoasca vina, sora Boniface apeleaza la stiinta pentru a rezolva cazurile de crima. Atunci cand este chemata sa ajute la rezolvarea unui caz, sora Boniface se deplaseaza la locul crimei cu o motocicleta rosie. Ea ii ajuta in rezolvarea cazurilor pe detectivii: Sam Gillespie (Max Brown) si Felix Livigstone (Jerry Iwu).

Misterele sorei Boniface – serial politist BBC First

Misterele Sorei Boniface este un spinoff dupa serialul Father Brown unde sora Boniface a fost prezenta intr-un episod din primul sezon al acestui serial. Scenariul serialul Misterele Sorei Boniface este scris de scenarista Jude Tindall, cea care a scris scenariile serialelor Father Brown (BBC First) si Shakespare si Hathaway: Detectivi particulari (difuzat de TVR 1).

Ca si in cazul parintelui Brown, si calugarita Boniface este pasionata de cartile scriitoarei Agatha Christie. Misterele Sorei Boniface are 2 sezoane cu un total de 20 de episoade. Durata fiecarui episod este de 45 de minute iar pe pe IMDb a obtinut nota 7. Nu au fost anuntate inca informatii despre reinnoirea serialului cu sezonul 3.

BBC First apartine companiei BBC Studios, s-a lansat in Romania octombrie 2022 si se receptioneaza exclusiv in reteaua Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII